WawelUS Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Witam, mój problem polega na tym, że mimo maksymalnego podniesienia kropki w górę przez regulację dalej muszę celować znacznie poniżej miejsca, gdzie rzeczywiście lecą kulki. Dzieje się tak na wyzerowanym Hop Upie, na kulkach 0.25 jak i 0.28. Sam kolimator był kupiony u Krakmanów. Całość wygląda mniej więcej tak: http://img849.imageshack.us/img849/5279/55804134630673548419261.jpg Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Krzywy montaż. Quote Link to post Share on other sites
GHOST13 Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Rzeczywiście musi być krzywy montaż. Ja mam identyczny zestaw do mojego AK i wszystko jest dobrze. Chyba że jakiś kolimator trefny ale raczej wątpie Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Ja bym obstawiał gigantyczną różnicę w wysokości linii celowania i lini zamka/lufy. Quote Link to post Share on other sites
PiterMaster1 Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Jak dla mnie to krzywy montaż ale możliwe też że to wina koli, jednak te od krakmanów to są od acm więc z jakością może być losowo. Quote Link to post Share on other sites
robaki Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Chiński montaż. Wygina się i pęka. Za każdym łupnięciem w montaż zmieni się kalibracja celownika :) Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Najgorsze rozwiązanie z możliwych, jaskółka a na niej acog... za wysoko masz i nie skalibrujesz. Acogi od krakusów zakrawają o pomstwę do nieba, wiem że nie oni to produkują ale jak można taki szajs sprzedawać... Kasa w błoto. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Oferta sklepów i jakość produktu , którą użytkownik akceptuje kupując najtańszy możliwy produkt nie wnosi nic do tematu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts