Marcin777 Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Witam, Mam do was pytanko. Znajomy zakupił ten że karabinek. Moje pytanie brzmi. Jaka bateria to tego sprzętu będzie najlepiej pasować ? Bateria będzie kupowana na Gunfire.pl To jest ogranicznik i ponadto słyszałem że dobre są te Redox'y, ale który wybrać ? Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Wybrać najlepiej taki, który pasuje. Jeśli to stock, polecam 7,4V a co do pojemności to taką, jaka wejdzie pod dekiel. Dobrym sposobem na zmierzenie przestrzeni pod baterie jest przymierzenie baterii od kolegi lub wykonanie czegoś na wymiar baterii (wymiary masz na stronie sklepu przy przedmiocie) i sprawdzenie czy wlezie, uwzględniając kable. Pamiętaj, że zakup Lipola wymusza na Tobie zakup odpowiedniej ładowarki. Quote Link to post Share on other sites
Sylver Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 11.1 1400 redoxa siedzi ciasno i tą mogę polecić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts