Moses Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51873680 Muszę zakupić sobie zawieszenie i na allegro trafiłem przez przypadek na tą właśnie aukcję. Zastanawiam się jak te pasy są wykonane. Czy warto zakupić taką "bezfirmówkę", czy lepiej wydać trochę więcej kasy i kupić w sklepie? Quote Link to post Share on other sites
Styp Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Ten pas jest uszyty przez "załoge" szycie.friko.pl , czyli powiniene być wytrzymały :wink: Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Wygląda całkiem przyzwoicie... Że coś jest z allegro nie znaczy od razu że jest to dziadostwo. Pamiętaj że ludzie sprzedający w normalnych sklepach jak mg maja większe koszty prowadzenia sklepu, więc i ceny mają odpowiednio wyższe. Wcale bym się nie zdziwił gdyby było to to samo zawieszenie co na mg ;) Proponuje napisać do sprzedającego i zapytać o jakość- czasami trafia się ktoś uczciwy i ci odopowe z jakiego jest to źrudła itp... Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Nie lepeij za 1/3 tej ceny zrobić sobie równie funkcjonalny?? Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted May 29, 2005 Author Report Share Posted May 29, 2005 Small Hunter nie twierdze że wszystko co z allegro to badziewie, bo jak by tak było to bym sobie nie zawracał głowy takim tematem ;). Nieznam produktu jak i osoby sprzedającej, tak więc dla bezpieczeństwa wolałem się dowiedzieć czegoś o tym pasie :) Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted May 29, 2005 Author Report Share Posted May 29, 2005 Nie lepeij za 1/3 tej ceny zrobić sobie równie funkcjonalny?? nie mam czasu na to :) a pozatym trzeba dać czasem ludziom zarobić ;) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Pięciu minut? A co do drugiego... też dasz zarobić. Pani z pasmanterii :D Oczywiście twój wybór. Quote Link to post Share on other sites
makary Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Jakbys jeszcze chciał dać komuś zarobić, to się polecam :) Quote Link to post Share on other sites
YAK21 (Zigi) Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Witam !! Właśnie czekam na ten pas w wersji 3 cm szerokości. Powinien przyjść na dniach, wiec jak sie pojawi to postaram sie coś skrobnąć na temat jego wykonania. Dla mnie jego niewątpliwą zaletą jest fakt, że ma on (wg.zdjęcia) dwa mocowania uniwersalne (wersja środkowa z metalowymi pierścieniami) , co powinno pozwolić mi na jego zastosowanie do G36C bez konieczności dokupowania dodatkowego "dyngsa":wink: do repliki. Jedyne pasy 3 pkt. z dwoma mocowaniami uniwersalnymi jakie udało mi sie znaleść kosztowały powyżej 100 PLN (no ale te były akurat "markowe") :roll: Nie lepeij za 1/3 tej ceny zrobić sobie równie funkcjonalny?? Nie każdy ma aż tak wielkie zdolności manualne :D Pozdrawiam YAK21 Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 Small Hunter nie twierdze że wszystko co z allegro to badziewie, bo jak by tak było to bym sobie nie zawracał głowy takim tematem ;). Nieznam produktu jak i osoby sprzedającej, tak więc dla bezpieczeństwa wolałem się dowiedzieć czegoś o tym pasie :) Najmocniej cię przepraszam- nie miał być to personalny atak na twoją osobe ;) Poprostu chciałem wyrazić moje odczucia że wygląda ona bardzo przyzwoicie jak na taką cene ;) Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted May 29, 2005 Author Report Share Posted May 29, 2005 Small Hunter nie twierdze że wszystko co z allegro to badziewie, bo jak by tak było to bym sobie nie zawracał głowy takim tematem ;). Nieznam produktu jak i osoby sprzedającej, tak więc dla bezpieczeństwa wolałem się dowiedzieć czegoś o tym pasie :) Najmocniej cię przepraszam- nie miał być to personalny atak na twoją osobe ;) Poprostu chciałem wyrazić moje odczucia że wygląda ona bardzo przyzwoicie jak na taką cene ;) nieodebralem tego jako atak :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts