gagarinst Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Witam, zakupiłem akumulatorki G&G > http://taktyczny.com/baterie-i-adowarki/baterie-nicd-nimh-lion/akumulator-g-and-g-9.6v-1400-mah-nimh-twins.html . Teraz zaczyna się problem - fundusz ograniczony, a do soboty muszę zakupić ładowarkę. Teraz pytanie - co polecicie do 60zł ? Póki co znalazłem http://gunfire.pl/product-pol-1152199929-Ladowarka-NiMH-REDOX-230V.html. Proszę o pomoc ! Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Skoro to NiMH to sprawdzi się byle jaka ładowarka tak po prawdzie. Żeby tylko miała napięcie wyjściowe 9.6V. Quote Link to post Share on other sites
Peszu Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Moja sugestia : postaraj się uzbierać jeszcze trochę kasy do imaxa b6. Lub umów się z jakimś kolegą że złożycie się we dwóch. Cena na allegro 170 zł. Polecę ci sprzedawcę Amadex- ma oryginalne ładowarki SkyRc. Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Popytaj może w lokalnym środowisku, często niektórzy po wymianie na mikroprocesorówkę chętnie pozbędą się starej wolnoładowarki - może udałoby się za przysłowiowe 2 piwa dostać taką. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Najlepsza opcja: Ładuj na cudzej mikroprocesorówce póki nie dorobisz się własnej :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Peszu Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Tak też można. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 poszukaj po sklepach modelarskich. Ja mam kopię imaxa i działa dobrze- cena z zasilaczem to około 100 złotych w tej chwili. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts