Amadem Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Jako, że jak zawsze zależy mi na czasie ilość osób/towaru ograniczona. Wysyłka UPS (Dostajecie nr trackingowy, po 7-10 dniach od wysłania paczka jest w PL). Kontakt TYLKO przez mail - rzadko bywam na forum, a maila monitoruję na bieżąco Zgłoszenia i Przelewy zbieram do 08.04.2013 - Termin Zerowy - D-Day Jak zamawiać (KONIECZNIE postępuj wg. poniższej instrukcji): 1.Wysyłasz na mój mail ebk4life(malpka)gmail.com: a) temat: WGC-04-WMASG-*Twój Nick (taki sam będzie tytuł przelewu), b) Co chcesz zamówić: nazwa,kod, ilość, link, + ew. rozmiar. 2. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Akceptujesz lub rezygnujesz. Z potwierdzeniem konieczne jest wysłanie maila zwrotnego ze swoimi danymi do wysyłki towaru(adres, aktualny nr kontaktowy). 3. Do D-Day czekam na przelewy - brak przelewu i kontaktu rozumiem jako rezygnację z zamówienia. 4. W dzień D-Day + 1 wysyłam i opłacam zamówienie. 5. Paczka dochodzi do PL, odprawa w UC i leci do mnie. 6. Rozliczenie zwroty/dopłaty i wysyłka przedmiotów do WAS. Wszelkie info na temat zmian statusu zamówienia będzie w tym temacie - więc proszę o nie bombardowanie mnie mailami po 10 razy dziennie :icon_smile: Poszczególne etapy zamówienia o których będę informował: 1. Wysłanie zamówienia do WGC, 2. Lista z Out of Stock, 3. Kompletowanie(pakowanie) paczki, 4. Wysłanie paczki przez WGC(nr do trackingu), 5. Przybycie paczki do UC, 6. Przybycie paczki do mnie, 7. Wysłanie listy o zwrotach/dopłatach, 8. Wysłanie paczek do Was - Zakończenie zamówienia. Link to post Share on other sites
Amadem Posted April 9, 2013 Author Report Share Posted April 9, 2013 Dotarły wszystkie wpłaty. 1. Wysłanie zamówienia do WGC, Link to post Share on other sites
Amadem Posted April 17, 2013 Author Report Share Posted April 17, 2013 WGC nadało paczkę: 1ZA535270445529698 2. Lista z Out of Stock, 3. Kompletowanie(pakowanie) paczki, 4. Wysłanie paczki przez WGC(nr do trackingu), Link to post Share on other sites
Landsil Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 hura, paczka w Polsce, mam złudną nadzieję że UC ogarnie się i dostaniemy graty przed majówką. Ale to pewnie wątpliwe. Link to post Share on other sites
leszekhardkor Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Paczka jest u mnie. Niebawem porozsyłam ostateczne rozliczenia. 5. Przybycie paczki do UC, 6. Przybycie paczki do mnie, Link to post Share on other sites
leszekhardkor Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Poszły maile z rozliczeniem. 7. Wysłanie listy o zwrotach/dopłatach, Link to post Share on other sites
Amadem Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 Wszystkie paczki zostały dziś rano rozesłane. BTW miałem problemy z PC więc poprzednie wiadomości poszły z konta kumpla. 8. Wysłanie paczek do Was - Zakończenie zamówienia. Link to post Share on other sites
Landsil Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 super, dotarło wczoraj wieczorem Link to post Share on other sites
Recommended Posts