jakubkuba07 Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Witam. Mam zamiar kupić tą replikę, ale nie wiem czy będzie się dobrze z niej celowało, bo zauważyłem że nie ma tam żadnych przyrządów celowniczych.To pytanie kieruję do właścicieli tej repliki. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Link to post Share on other sites
Wizardb Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Kieruje się 'po lufie'. Ile można wałkować tego biednego shotgun'a? Link to post Share on other sites
Appreciated Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Tak jak pisze Wizardb, masz celować "po lufie", tj. patrzysz sobie na taką magiczną prze działkę, która jest na górze body i celujesz. :) Kilka strzelanek i nabierzesz wprawy, przyzwyczaisz się do tego, ale np. ja miałem na początku z tym problemy. Jeżeli chcesz, możesz na własną rękę dorabiać przyrządy celownicze, ale jest to operacją zbyteczną. PS Odsyłam do tematu http://forum.wmasg.pl/topic/39833-oficjalny-strzelba-mp003-agm/. Znajdziesz tam masę wskazówek, dotyczących tego shota. Link to post Share on other sites
Recommended Posts