Patryczek1 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Witam , mam problem ze swoją gietą. Po zmianie gumki na Systemę, strzałom towarzyszy dziwny dzwięk. Tak jak by w środku była kulka albo się coś obijało. Hu kręci słabo a kulki lecą powoli. To chyba nie wina gumki bo próbowałem strzelać także na stockowej i ACM'owskiej. Gearbox może być pęknięty ? Proszę o pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Kolega w obecnie mojej giecie miał podobnie - oddał na gwarancje i podobno poszło kilka zębów tłoka. Quote Link to post Share on other sites
Patryczek1 Posted March 20, 2013 Author Report Share Posted March 20, 2013 skończyła się rok temu :) Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 (edited) Przyjrzyj się dokładnie systemowi HU i lufie bo może jednak coś tam jest nie tak. Jeśli nie to zobacz serce giety :icon_biggrin: Edited March 20, 2013 by Rosomak15 Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Ryzykownie strzel z wyjętego mechanizmu, tak żeby dysza nie miała styku z komorą. Jeśli dalej będzie grzechotało to coś ci padło w środku szkieletu. Ryzykownie bo jeśli to cos metalowego i wejdzie miedzy zębatki to pociągnie je za sobą. Quote Link to post Share on other sites
Patryczek1 Posted March 20, 2013 Author Report Share Posted March 20, 2013 nie znam się na tyle żeby to robić. Jak wyciągnąć gejbox z giety ? Tzn. odkręciłem wsyzstko wyjąłem zespół lufy i coś z tyłu jeszcze trzyma. Szkielet nie jest pęknięty, Wydaje mi się że to sprawka silnika że coś tam lata, tylko spróbowałem dokręcić to jest niby ok wszystko Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 To może oddaj komuś kto się zna, skoro sam nie masz pojęcia o tym co robisz? Quote Link to post Share on other sites
Rosomak15 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Jak złożysz kolbe to powinna być tam śruba, odkręcasz ją i później jest jeszcze tylko pin w pobliżu spustu. Wybij go i Gejbox powinien z małym problemem wyjść. W sumie rozkładanie (i składanie) GB nie jest dużą filozofią, ale za pierwszym razem trzeba spędzić trochę czasu z tym. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts