HellMaker666 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Witam jak widać w temacie poszukuję (najlepiej w Polsce) materiału rip-stop w norweskiej "mućce". Na allegro jedyne co mi się udało znaleźć to twill oraz cordura. Na ebay posucha (albo źle wpisywałem w szukajkę). Znalazłem również norweską stronę, doradzono mi do nich napisać czy przypadkiem nie mają samego materiału. Macie może jeszcze jakieś pomysły, gdzie mogę znaleźć ten konkretny materiał? Potrzebne mi około 6mb. Quote Link to post Share on other sites
zolzemon Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Możesz pogadać z krawcami i spróbować znaleźć kogoś w NFM. Oni szyją z ripstopu też. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Ogólnie znalazłem twill jak do tej pory. Z Norwegii na razie odpowiedzi nie dostałem. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted April 1, 2013 Author Report Share Posted April 1, 2013 Dla potomności - jeśli ktokolwiek chciałby ściągać materiał w rip-stopie w M/98 niech pisze do miltrad.no . Czasem mają, czasem nie i cena jest uzależniona od ilości na stanie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts