Sprenżyniak Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Kto już czeka ? ;) Jeśli ktoś jeszcze nie widział gry proszę : Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Seria robi się zbyt arkadowa dla mnie :( Quote Link to post Share on other sites
Sprenżyniak Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Moim zdaniem będzie troszeczkę poprawiona grafika i bardzo dobra fabuła coś jak MW3 , które miało tą samą grafikę co MW2 , lecz fabuła przyciągała graczy , a sama gra sprzedawała się jak ciepłe bułeczki ;) Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 (edited) Ośmielę się nie zgodzić, jakoby MW3 miała ciekawą fabułę, ale wystarczy odpowiednia kampania marketingowa i sprzeda się każdy szajs w ładnym opakowaniu. W nowym BFie grafika wygląda przecudnie, ale moim zdaniem sam fragment rozgrywki jest aż nazbyt filmowy (to chyba jakieś zboczenie pozostałe po OFP :icon_biggrin:). Obawiam się, że taki los może spotkać wszystkie etapy, a wtedy rozgrywka w singlu zakończy się pewnie po sześciu godzinach. Jeśli ratowanie świata zajmie nam więcej niż 6 godzin, a poziom wykonania trybu wieloosobowego choć trochę zbliży się do znanego z BF2, to przełknę te 150zł i "czwóreczka" wyląduje na mojej półce. Edited March 29, 2013 by proteziaksaspl Quote Link to post Share on other sites
mietko Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Będe zbierał hajs na tą gierkę, ale znając życie wszystko pójdzie na asg ;D Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Mimo należenia do klanu grającego kiedyś głównie w Battlefield 2, bc2 i bf3 Powiem że jest to bardzo słaba gra :) Bugfield. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Gra świetna ale przez podejście EA do klientów nie dam im zarobić już nigdy ani grosza...skończyło się na BF3...kasa pókdzie na GTA V Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 (edited) BF4 = Demo mechanizmu pozwalającego generować ptaki. BF4 = DLC do BF3. Może kiedyś. Edited March 29, 2013 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Co to za gra w której nie można nawet rozwalić czołgu strzelając z grzbietu galopującego rumaka i mając w zapasie 20 pocisków p.panc. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Zapomniałeś o 20 magazynkach do każdego rodzaju broni, dwie sztuki broni długiej, pistolet i kilka typów granatów po kilka sztuk. To chyba jednak jest? Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Zapomniałeś o 20 magazynkach do każdego rodzaju broni, dwie sztuki broni długiej, pistolet i kilka typów granatów po kilka sztuk. To chyba jednak jest? SirHawk dobry chest rig i jazda :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 (edited) Jak dla mnie, za wcześnie :icon_razz: Jakby zrobili BC3, BF 2143, MoH: WojWojownik 2 i jeszcze cholera wie co, a z BF4 poczekali aż przynajmniej siedmioletnie konsole zyskają następców to może bym się zaciekawił. Osobiście wolę poczekać na MGSV, zadowalając się BFem 3 :icon_biggrin: Edited March 29, 2013 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Szczerze bardziej czekam na następną aktualizaciję WOTa ;) Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Szczerze bardziej czekam na następną aktualizaciję WOTa :icon_wink: Nasz kaln tez gral w WoTa Teraz Warthunder only. WoT i wargaming to zdzierstwo na kase masa bugów optymalizacja taka że aż szkoda gadać. Strzały za zero, blokada win ratio... Quote Link to post Share on other sites
Wojtasasg Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Zagrałbym, ale jak zwykle kasa na komputer poszła w airsoft. Lecz w sumie jakby nie patrzeć w prawie każdy weekend gram w takiego BF-a ze świetną grafiką i dobrym multi z zerowym pingiem. Czasem tylko sporadycznie npc się bugują i żyją po postrzale, ale 500 fps pod palcem potrafi skutecznie wysłać takiego npc na spawn ^^ Quote Link to post Share on other sites
Sharikq Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Gdyby nie powiedzieli, że to będzie na frosbite 3.0, to bym pomyślał, że to dodatek do BF3. Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 (edited) Hypre fakt bugi i strzały za zero ale ja to biore za uroki gry , a przecierz cały czas są aktualizacje które bugi unicestwiają i dodają nowe czołgi :icon_wink: Mam Lowe i grać mi się na razie nie odechciewa choć fakt że prawie na każdym ktoku trzeba wydać kase zdzierstwo ze strony WG :( Edited March 30, 2013 by GunMartinS Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 (edited) Tylko, że to temat o DLC do BF3, a nie o WoT :icon_razz: Edited March 30, 2013 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
GunMartinS Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Tak jakoś wyszło :) Quote Link to post Share on other sites
Rybowsky Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 (edited) A zwróciliście uwagę na scenę w 14:10? Dobra jest :hahaha:. Edited March 30, 2013 by Rybowsky Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 A zwróciliście uwagę na scenę w 14:10? Dobra jest :hahaha:. Mnie też rozbawiła. Dobrze, że nie wyciągnął jakiegoś małego victorinoxa, bo byłoby "tap" zamiast "press" :D Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Mnie też rozbawiła. Dobrze, że nie wyciągnął jakiegoś małego victorinoxa, bo byłoby "tap" zamiast "press" :icon_biggrin: Pewnie ostrzył na kamieniach z Lidla :) Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 W CoD by mnie to nie zdziwiło. Quote Link to post Share on other sites
Kow@l Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Ja mam dziwne przeczucie, że ta gra okaże się najgorszą częścią z całej serii. Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 No to poczekaj na Battlefielda 5 ^-^, a zobaczysz, że da się gorzej. :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts