KielichOCB Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Witam. Mam pytanie co do tej repliki.Czy jest ona warta kupienia czy raczej słabizna?Jedna osoba mi ją poleciła ale chciałbym zapoznać sie z opinią innych. Chodzi o ten model(http://redberet.pl/p/37/1152218896/evolution-airsoft-lone-star-border-patrol-eh01ar-400fps-edition--seria-m-repliki-elektryczne-repliki-asg.html) Chce replikę która nie rozwali się po kilku strzelankach czy coś. Quote Link to post Share on other sites
falloutpl Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Nic się nie rozpadnie, jak najbardziej warta zakupu. Quote Link to post Share on other sites
DRew Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Replika jak najbardziej warta polecenia. Sam mam i korzystam po pierwszych strzelankach mogę tylko powiedziec że jest ona naprawdę solidna żadnych luzów czy problemów z body ani gearbox'em. Potencjalnie jest to aktualnie najtańszy z karabinków z wyższej półki z naprawdę dobrymi osiągami. Więcej jeśli chodzi o opinie możesz znaleźc jeszcze tutaj Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Jedna z lepiej wykonanych replik z rodziny emek. Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 To co kolega Buniek92 napisał + dodam, że jej cena jest atrakcyjna w porównaniu do tego co oferuje. Nie zawiedziesz się jeżeli ją kupisz. Osiągi ładne, wykonanie również. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts