Puloman Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Witam dzisiaj strzelając się z kumplami 3 godziny trochę się spociłem i zaparowała mi szybka w goglach ess nvg. Utworzyła się jakby taka dziwna folia. Po zostawieniu gogli w domu w suchym miejscu na 1-2 godziny problem dalej występował. Co z tym zrobić ? Zmyć to czy może jakoś zetrzeć żeby tak nie przeszkadzało ? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Najlepiej wklej zdjęcie. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Może fabryczny antifog nie wytrzymał? Wrzuć zdjęcie tak jak Yahalom napisał ;) Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted April 6, 2013 Author Report Share Posted April 6, 2013 Zdjęcia nie wrzucę, ponieważ znalazłem na necie i pochopnie zmyłem ( mój błąd mogłem zostawić może coś by dało radę zdziałać). To był jednak anti-fog wyglądało jakby szybka nie wytrzymała i się wszędzie połamała. Znalazłem też w tym temacie 16 post http://forum.wmasg.pl/topic/111738-wybor-gogli/?do=findComment&comment=1502798 który coś o tym mówi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts