Pesus the Hunter Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Kto mieszka w Warszawie ten wie o czym mówię. A mianowicie uważam, że tam bardzo tanio i nawet dobrze można się zaopatrzeć w mundur i oporządzenie. Ostatnio kupiłem tam kabure pasującą do Glocka i Beretty za 30zł! :D Quote Link to post Share on other sites
Metalowy Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 a gdzie to dokladnie jest bo sie wybieram do wawy i chce kupic jakis mundur Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted June 4, 2005 Author Report Share Posted June 4, 2005 Bazar na Kole jest na skrzyżowaniu Obozowej i Ciołka Erazma a Olimpia przy Prymasa Tysiąclecia a Górczewską. Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted June 4, 2005 Author Report Share Posted June 4, 2005 Jeszcze jedno. Radze sie tam przejechać tylko w weekend bo w tygodniu to nikogo nie ma. Quote Link to post Share on other sites
brok Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Dojazd na Koło tramwajami 1 i chyba 13 odjezdzaja z pod dworca gdanskiego. jezdza tam tez inne ale nie pamietam jakie bo ja jezdzilem albo 1 i 13 albo samochodem. Polecam strone www.ztm.waw.pl tam mozna sie dowiedziec gdzie co i jak i o ktorej dojezdza. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Dojazd na Koło tramwajami 1 i chyba 13 odjezdzaja z pod dworca gdanskiego. jezdza tam tez inne ale nie pamietam jakie bo ja jezdzilem albo 1 i 13 albo samochodem. Z tramwajów jeszcze 12, 20, 23, 24, do tego autobusy 129, 159 i 167. Akurat mieszkam rzut beretem od obydwu bazarów. Na Kole udało mi się kupić używane P228 UHC za jedyne 35 zeta. Nadal strzela i to prosto. Quote Link to post Share on other sites
kulikson Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Sorki za odgrzewanie kotleta,ale chciałbym się dowiedziec czy można na kole dostac cześci broni z tym,że tej ostrej(oczywiście legalne:P)? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Kolby od wszelkich staroci są, zdekowane starocie także. Oprócz tego niezidentyfikowane, lekko zardzewiałe kawałki czegoś, co kiedyś strzelało. Take your pick. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts