Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

W Giecie Aresa blowback znacząco zmienił dźwięk strzału na plus(z wiertarkowego,na przyjemny dla ucha stukot suwadła).

Wytrzymałość zależy od konstrukcji tego systemu.Bajki typu batka krótko trzyma są nieprawdziwe,bo obciążenia dla silnika są minimalne.

Nitro, ale to się odłącza, bo słychać cię na 200 metrów :) Pozatym odrzut nie sprawia przyjemności bo go nie czuć, a jedynie n.p na 50-60m wkur.. wkurza, bo przesuwa lufe o 1mm, co na dalsze odległości wpływa znacząco na lot kulki. Jest tak mały , że trudno go kontrolować :)

No ja tam nie narzekam na swój BB. Dla mnie jest to plus, bo w sumie zależało mi żeby w jakimś tam minimalnym stopniu odwzorować realia karabinku, niż słyszeć tylko "bzzzt, bzzzt", ale co kto lubi. Nie wiem jak to wygląda w tej MP5, ale mój LR300 ładnie daje głos.

Blow back blowbackowi nierówny :icon_wink:

http://www.youtube.com/watch?v=4kKgGk5IxB0

https://www.youtube.com/watch?v=SaRloUp7FZw

Edited by Vaco

Ja tam osobiście wybrałem MP5 z EBB i nie narzekam.

Wiele osób Ci odradzi. Fakt, że zżera więcej energii i ciężko nazwać to odrzutem, ale przynajmniej cieszy oko. Zależy kto, co lubi. ;)

Z tym, że słyszałem, że w chińskich replikach EBB często się psuje (niektórzy twierdzili nawet, że padł po pierwszym spotkaniu).