greyfox777 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Witajcie! Wczoraj przyszła do mnie rk-02 boyi. Przy okazji kupiłem przeźroczystą gumkę guardera i poprosiłem sklep o jej wymianę. Dzisiaj, gdy strzelam z repliki wszystkie kulki (0.25g G&G) skręcają w lewo i lecą lobem i co kilkanaście kulek strzela podwójnie, niezależnie od ustawienia hop-upa. Dodam, że wczoraj strzelałem z kulek dołączonych do repliki i po regulacji kulki leciały dość celnie. Quote Link to post Share on other sites
Quzodor Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Zważ je na wadze elektronicznej jak masz i sprawdź, czy nie są lżejsze. Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Możliwe, że się kołnierzyk gumki podwinął, albo dystanser skiepśćił. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 @Quzodor, genialna rada... @GreyFox, rozłóż replikę i wyjmij lufę wraz z komorą HU. Ustaw komorę prostopadle do podłoża, zajrzyj od strony komory do wnętrza i zobacz, czy górka gumki jest równolegle do podłoża. Quote Link to post Share on other sites
greyfox777 Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 problem rozwiązany, okazało się, że tłumik płomieni był luźny i kulki o niego odzierały dziękuję wszystkim za wskazówki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts