Mikuła Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Chciałem się zapytać czy ktoś może kupił te kulki http://silverguns.pl/produkt/571,Warrior-Special-Operation-kulki-4350-szt./ i mógłby się wypowiedzieć na temat wykonania, powtarzalności strzałów etc. Są w ciekawej cenie tylko martwi mnie to "pokrycie sylikonem". Nie będzie to co chwilę fajdać gumki? Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Też pytanko do warriorów. A dokładniej takich http://silverguns.pl/produkt/818,Kulki-Warrior-Special-Operation-1kg-4000-szt./ Wie ktoś może coś o nich. Strzelał ktoś z nich ? Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Nie rozumiem czegoś - kolega pyta o konkretne kulki, a wy mu mówicie aby kupił G&G. Może on szuka innych, bo ja G&G o wadze 0.23 jescze nie widziałem. Czy jak ktoś szuka kałaacha to też każecie mu kupić gietę? Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Dzięki @Alanos za wsparcie. Chodzi tutaj tym bardziej o to, że z zewnątrz są pokryte warstwą silikonu i to mnie najbardziej interesuje. Może będą przez to w słońcu świeciły się niemiłosiernie albo jeszcze bardziej ukryje strzelca. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 (edited) Po prostu są śliższe. Edited May 23, 2013 by SirHawk Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Myślę że tutaj chodzi o silikon w stanie stałym, i nie będzie to miało wpływu na gumkę. Jeśli w stanie ciekłym, toto jakiś shit będzie raczej. Nie pozostaje nic innego jak kupić i sprawdzić, szkoda że nie mają u mnie w lokalnych sklepach i mniejszych paczkach :) Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Coś czuję że to będzie stałe. Czytałem trochę o tych kulkach i dowiedziałem się że są z czech. Opinie klientów o nim (2) oznaczały że nie są zbyt dobre Quote Link to post Share on other sites
henno Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Wyżej wymienione kulki są trochę gorsze od PJ i Gunfire Rockets. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts