Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam.

Szukam jakiegoś gaziaka z mocnym blow backiem i dużą ilością części zamiennych.

Myślałem nad Desert Eaglem od TM ale cena samej konwersji guardera mnie zniechęca, a do tego czytałem, że bezpiecznik odpada. Budżet nieokreślony więc jestem otwarty na wszystko co mieści się w jednej dłoni

Pozdrawiam

Budżet nieogarniczony, HK też ciekawa. Mam pytanie, czy mocny będzie bb w glocku 17 TM jeśli wymienię sprężyny powrotne na mocniejsze i zamek na jakiś cięższy, będzie spora różnica ? I jeszcze drugie pytanie analogiczne jak poprzednie,tyle że zamiast glocka hi-cape 5.1,

Edited by FajnyNick

KWA? Do tego nima części zamiennych. Nie brać. A BB i tak ma taki przeciętny. Dobry ale nie rewelacyjny. To może spróbuj G17 TM? Mocniejsza spr powrotna i ciężki zamek Ci BB osłabią a nie wzmocnią ale BB można "podkręcić" wymieniając flaczki z BBunitu na mocniejsze: gł tłoczka BB, zawór cylindra, może sam cylinder na wszelki wypadek, do tego fioletowa uszczelka maga NB, zaworek hi-flow jakiś dobry (byle nie NB) na przykład guarderki nie są złe. Do tego zmienić łożysko kurka.

Dobrze tylko, że ten Twój nie ograniczony budżet jest faktycznie nie ograniczony. Bo był już tu jeden as, który miał nieograniczony budżet, a jak się okazało, że klamka ma kosztować 1000 zł, to już nie był taki nieograniczony, bo za dużo...