dj_drops Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Jak w temacie... http://www.frogtac.pl lub oryginalny czeski sklep http://www.frogman.cz/ Szukajka nic nie znalazła na ich temat - ale może ktoś coś kupował i podzieli się informacją czy przypadkiem nie wysyłają ziemniaków w paczkach... Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Podpinam się pod pytanie. Sklep szeroko reklamowany na stronie "koalicji północ", także może coś w tym jest. Naspiałem do nich maila związanego z wysyłką do Polski, bo w formularzu wysyłkowym są tylko 2 kraje do wyboru- Czechy i Słowacja. Quote Link to post Share on other sites
Jacek1246 Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Sklep jest zupełnie nowy na polskim rynku. Strona jest modernizowana i niedługo wszystko powinno być okej. Do czasu kiedy są tylko dwa kraje do wyboru, należy wpisać POLSKA w polu "notatki". Osobiście wiem, że jest to porządny sklep, wysyłka idzie 24h i nie są to ziemniaki. :) Poczekamy na opinie innych osób. :) Pozdrawiam, Jacek KP Koszalin. Quote Link to post Share on other sites
puzel Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Spoko sklep zamówiłem spodnie w czwartek wieczorem, płatność przelewem i we wtorek kurier przywiózł mi paczkę. Polecam Quote Link to post Share on other sites
slipknot34 Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 kupowałem replikę noktowizora pvs 14 za 100 zł i do tego jeszcze darmowa wysyłka a u nas za ten sam nokto. wołają 160 zł + wysyłka :P Quote Link to post Share on other sites
seba999 Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Kupiłem dwa elektryczne magazynki do m4. Jeden nowy a drugi z widocznymi śladami rozkręcania. Jedna śruba leżała luzem w pudełku. Nie dało się dokręcić ponieważ w plastiku był przekręcony! A część którą trzymała niemal oblepiona jest super glue!!! Paczka przyszła z Czech. Zdecydowanie nie polecam! Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 magi sklejane na ślinę/klej biurowy, POLETZAM frogtac.pl. Quote Link to post Share on other sites
Frogpackpl Posted June 26, 2014 Report Share Posted June 26, 2014 Cześć,chcielibyśmy odpowiedzieć na to negatywne doświadczenie Seba999. Niestety, bardzo nam przykro, że tak się stało. Niestety, zdarza się, że coś pójdzie nie tak. Produkt był nowy i bezpośrednio z magazynu centralnego, skąd pochodzi klej naprawdę nie rozumiem i będziemy zajmować się tą sprawą z dostawcami aby to się więcej nie powtórzyło. Te magazynki sprzedajemy przez dość długi czas i z takim problemem się jeszcze niespotkałysmy. Oczywiście klientowy Sebo999 natychmiast zaoferowałysmy możliwość wymiany towaru lub zwrot pieniędzy. Jesteśmy otwarci na dyskusję i rozwiązanie każdego problemu. Sebo999 przepraszamy za komplikacje i w przyszłości mamy nadzieję, że nic takiego niebędzie się działo. Frogtac.pl Quote Link to post Share on other sites
seba999 Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 (edited) Cześć,chcielibyśmy odpowiedzieć na to negatywne doświadczenie Seba999. Niestety, bardzo nam przykro, że tak się stało. Niestety, zdarza się, że coś pójdzie nie tak. Produkt był nowy i bezpośrednio z magazynu centralnego, skąd pochodzi klej naprawdę nie rozumiem i będziemy zajmować się tą sprawą z dostawcami aby to się więcej nie powtórzyło. Te magazynki sprzedajemy przez dość długi czas i z takim problemem się jeszcze niespotkałysmy. Oczywiście klientowy Sebo999 natychmiast zaoferowałysmy możliwość wymiany towaru lub zwrot pieniędzy. Jesteśmy otwarci na dyskusję i rozwiązanie każdego problemu. Sebo999 przepraszamy za komplikacje i w przyszłości mamy nadzieję, że nic takiego niebędzie się działo. Frogtac.pl Musze przyznać że odpowiedz na maila otrzymałem dosyć szybko. Wysłałem fotki które zrobiłem zaraz po otwarciu paczki. Pani z obsługi klienta zaoferowała mi zwrot pieniedzy za magazynek wraz z kosztami wysyłki. Maga posklejałem we własnym zakresie (nieco bardziej udolnie...) zamiast poskręcać. Działać działa ale w razie czego nie będzie do rozłożenia. Nie zmienia to faktu, że płaciłem za nowy a nie pogwarancyjny? Jeden magazynek był czysciutki i bateria w folii a drugi był rozpakowany i nosił wyraźne ślady użytkowania... Mam nadzieje, że to jednorazowa wpadka. No i jeszcze jeden minus! Pani przyznała, że nie robią przeglądu zerowego przed wysyłką... Nie mniej jednak będę robił w przyszłości zakupy w tym sklepie a Panią z obsługi pozdrawiam i dziękuję za szybką reakcję. Edited July 5, 2014 by seba999 Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Odkopuję. Ktoś kupował od nich ostatnio, bo chciałem nabyć kilka rzeczy i nie wiem jak z wiarygodnością? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts