ReMeK Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 ha ! :P Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Takie tam fotki z dzisiejszego spacerku po lasach. Link to post Share on other sites
maeglin Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Hmm niedawno był temat, gdzie tak zostali zjechani ludzie w mundurach niemieckich (tym bardziej ss), że olaboga myślałem że mnie zjecie :D Ale psze bardzo, zdjęcia bez rozmazu :) Jeszcze dodam że kolba drewniana jest zrobiona in da house, bo w SG kolby lubią pękać. :| Link to post Share on other sites
Padre Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 SA 80 ( albo jak kto woli L85A2) ze STARa in action: Z ciekawostek na sobie: PLCE, parka Cold weather ( nazywana falklandzka), bagnet do SA 80. helm Mk 6, zestaw sluchawkowy Bowman. Edit. Oj sorry postaram sie dzis to poprawic Link to post Share on other sites
AWR_Ronin Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 A oto ja: front: tyl: Na zdjeciach widac: - mundur BW (spodnie, bluza, czapka, rekawiczki skorzane letnie BW, szalik siatkowy flecktarn); - oporzadzenie BW (pas, szelki, miekki podklad pod szelki, ladownice do G36 - trzy szt., pokrowiec na latarke BW, pokrowiec na radio, bandolier na trzy granaty, dwa pokrowce na manierke - jeden uzywany do przenoszenia apteczki JanySport); - CamelBak, thermobak 3l, flecktarn; - G36K; - nakolanniki Hatch, olive; - buty BW; Ronin Link to post Share on other sites
Egon CAV Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Po lewej Goldi po prawej ja. Link to post Share on other sites
ThePesH Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Link to post Share on other sites
Kapral Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Link to post Share on other sites
Hoplita Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 SPATowóz i ja ;) Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ja Link to post Share on other sites
eston Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 M15A2 Rifle CA z lunetą 3-9x28 + zimowy kamuflarz z pieluch syna i białej taśmy izolacyjnej ;-) Kapelusz we flecku Pattern (kopia) we flecku Kombinezon malarski :-) Link to post Share on other sites
brok Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Link to post Share on other sites
stockmann Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Połączone oporządzenie LCE M56 & M67: -Kompasówka M56 -Uniwersalne ładownice M56 -Ładownice M67 -Pokrowiec na manierkę M56 -Pokrowiec na manierkę M67 -Cargo M67 -Szelki M67 -Pokrowiec na saperkę M56 z saperką M43 (niewidoczna) Mundur M65: -Zarówno spodnie jak i kurtka z podpinkami (ciepłe i wygodne) Buty zimowe (a.k.a. Mickey Mouse Boots): -Wersja dla spadochroniarzy (z zaworkami) M16 (XM16E1) Nakrycie głowy: -Jeep Cap Jeszcze raz. Teraz w dobrym topicu... Link to post Share on other sites
sebas Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Ja z dzisiaj :mrgreen: Link to post Share on other sites
sebas Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 klapke/przesłone W tym patent ze przez nia tez widac jest jako oslona przed kulka :twisted: wiem tego nie widac na focie :wink: PS Cos podobne do tego http://www.arobron.pl/popup_image.php/pID/879 Link to post Share on other sites
---SajgoN--- Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 No to moze ja cos w koncu pokaze ;) http://img220.imageshack.us/img220/6103/ds...dscn16972hm.jpg - mundur Bundeswehry (bluza i spodnie) - kamizelka taktyczna Pattern 83 ( w 90% zmodyfikowana na cos jak chestrig :P) - helm kontraktowy Bundeswehry z pokrowcem w kamuflazu flecktarn ( stalowy, wzorowany na amerykanskim helmie M1 ) - w lapach M4 Well (R6) po malych modyfikacjach ;) - w kieszeniach sa jeszcze krotkofalowka i Glock 17 KSC-KWA :P pozdrawiam :P Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Zdjęcie w konwencji antyPr0 :) Prosze nie traktowac go na serio ;) Link to post Share on other sites
KFORowiec Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Cześć no to i ja się pochwalę Zdjęcie jest trochę stare bo z jesieni tamtego roku i część rzeczy zmieniłem . http://www.asg.tbg.net.pl/galeria/Skopanie...s/DSCF9423.html Od góry Kapelusz kupiony lata temu w sklepie wędkarskim Polski mundur z Gore-texu Kamizelka panelowa szyta na wzór jakiejś kamizelki z Miwo albo Moratexu ( na zdjęciu widać tylko jedną ładownicę , torbę cargo i dwie małe kieszenie , resztę uzupełniają ładownice od alica ) Do kamizelki doczepiony pas ogólno wojskowy Rękawice z nomeksu Kabura udowa a w niej Beretta 92F ( spring ) Nakolanniki Na nogach buty Combat 2 firmy Kupczek No i najważniejsze moja ukochana M ka ( M 15a4 CA stok ) z doczepioną latarką Maglite Jak będę miał nowsze zdjęcie to na pewno wrzucę Link to post Share on other sites
DevilWolf Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Akcja ochrony Kaczora :PP Zbyt dużo reporterów, jeden mnie uchwycił ale zaraz kamera mu przepadła ;) :D patrolowanie stoków Jaworzyna Krynicka i Białka Tatrzańska. wyposażenie: Gore-tex US ARMY kontraktówka, JanySport PP25 a w nim Fat Boy Maxpeditiona; gogle Uvexa z AntiFogiem i kasg OSBE... Narty Salomon Streetracer, buty też Salomona... cóż więcej opisywać... Broń w kaburze, narty na nogach, kask na głowie, karnet na ramieniu... głowa na karku 8) Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Dwie fotki z ostatniego wypadu. M4A1 Commando (G&P) + ACOG (Walther PS44) DPM holenderski FLC Guardera + trochę Maxpedition i inna drobnica :wink: Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 pierwszy z lewej Beatkunedo w najnowszym wzorze rosyjskiego zimowego maskalata kamuflaz "laser"/"piksel" krój "Iniej" a tu mła w maskalacie tego samego kroju ale wcześniejszym (o 2 lata) wzorze kamuflazu (bardzo podobnym do tego Bundeswehry, ale "gałązki sa bardziej kosmate i w kolorze khaki) na glowie mam pilotkę od arktycznego kombinezonu spacnazu (w środku futerko jagnięce, cieplutko i sie nie pocisz 8O ) Link to post Share on other sites
kamciocz Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 umundurowanie: - w polskie camo - buty (desanty) - desert 3 color oporządzenie: - kamizelka (kopia black-hawk) - hełm z pokrowcem w polskie camo - gogle balistyczne (US army) uzbrojenie: - Glock 19 (KSC-KWA) Link to post Share on other sites
tarnus Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Gogle Bolle X800 Kominiarka Kombinezon Nomex US. Rękawiczki Nomex US. Kamizelka Strike Systems Pas WP Ładownica udowa (2 x magazynek pistoletowy, 2 x flashbang) Nakolanniki NO NAME Buty Dolomity MP5A5 Well + chwyt TLF z CA. Link to post Share on other sites
Hoplita Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 z sobotnich zjazdow... nieco na luzie. i z dzis... troche akcji i rodzinna fota Link to post Share on other sites
Recommended Posts