Holman Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Byłem na miejscu i to jest dom prywatny :/ zdziwiło mnię to szczególnie, że powitało mnie dziecko ... No i git. Trzeba krecic biznesy od najmlodszych lat. Zdziwilbys sie jakbys zapytal o gromy a dziecko by cie poinformowalo nie tylko po ile sa gromy ale jaki jest kurs funta szterlinga w stosunku do dolara na londynskiej gieldzie towarowej. Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 A gromy przymierzysz na Brzeźnej w Łodzi, w tym demobilu "u Baśki". Quote Link to post Share on other sites
Baku Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Dzięki Bulva za informacjie. Masz może troche dokładniejszy adres, czy łatwo będzie znaleźć? Wiesz może jeszcze w jakich cenach są tam gromy? Quote Link to post Share on other sites
Bulva Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Jakieś 30 m od skrzyżowania z Piotrkowską, brama wjazdowa z czerwona unoszoną barierką Quote Link to post Share on other sites
Baku Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Przepraszam za odgrzanie wątku po długim czasie. Dopiero ostatnio byłem w Łodzi i odwiedziłem owy demobilm. Pani jednak twierdzi, że takich butów nigdy niebyło i nie ma w tym sklepie. Z tego co widziałem faktycznie niebyło. Więc spytam jeszcze raz. Gdzie w województwie Łódzkim [najlepiej w samej Łodzi] można przymierzyć Gromy i oczywiście je kupić w jakiejś rozsądnej cenie. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Mam dość nietypowe pytanie o Protektory GROM. Mam wysokie podbicie stopy przez co noga mi nie włazi do glanów ( :P ) Mam szanse wejść w protektory? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts