luki527 Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Mam kilka pytań co do repliki AGM 063. 1.Czy ona pociągnie jakiś czas czy od razu się rozleci? 2.Czy jest kompatybilna z magazynkami na Co2? Chcę odpowiedzi tylko na pytania podane wyżej (proszę nie polecać innych replik, pytam się z ciekawości). Quote Link to post Share on other sites
jajeczkowiec Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 1.Raczej za długo nie pociągnie co do magazynków to nie wiem + odradzam ten sklep ;) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 1. Prawie od razu.. 2. Wątpię. Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Gwarancja 12 miesięcy :F czy to kolejny sklep typu na gwarancje posyłasz raz i repliki niemasz ?:D Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Gbb, nawet za ponad 2tyś mają swoje humory, nie licz że coś za niecałe 500zł będzie zdatne do użytkowania bez pracy własnej i wzmocnionych części... Nie ma sensu pchania części do "lipnej budy". Replika rozpada się szybko na zwykłym magazynku, Co2 może włożysz ale po co skoro taki magazynek to 1/2 repliki i nie wystrzeli takiego maga bez połamania Bolta itp elementów... :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted June 10, 2013 Author Report Share Posted June 10, 2013 Dzięki za info. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts