Czarex1324 Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Witam Chciałbym się was spytać o plecak w kamuflażu Marpat. Chciałbym go używać na co dzień do szkoły, i na niedzielne strzelanki. Czyli chyba potrzebuję plecaka około 30 l. Mój budżet to około 100- max 200 zł. Znalazłem takie coś, nie znam się na tym więc wspomóżcie : http://armyworld.pl/product-pol-1193-Plecak-Model-US-Assault-Pack-30L-Marpat.html PS.. Tak, szukałem na forum jak i u wujka Google. :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Odpuść sobie Mil-teca. Na Allegro dostaniesz w tym przedziale cenowym Assault Packa z zestawu ILBE. Quote Link to post Share on other sites
Czarex1324 Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 Fakt, ale jest tylko 1 oferta, 160 zł ale zaraz kończy się :( Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 No i? Świat nie kończy się na Allegro. Szukaj gdzie indziej jeśli nie odpowiada Ci oferta z aukcji. Quote Link to post Share on other sites
Czarex1324 Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 co najciekawsze, są oferty, ale tylko na obcokrajowych stronach, ale dzięki za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Coś słabo szukałeś. W WMASGowym komisie wisi ogłoszenie o sprzedaży kilku Assault Packów. 2 miesiące temu inny użytkownik WMASGu sprzedawał Assault Packa - może jeszcze go ma? Na samym Allegro jest jeszcze jedna aukcja Assault Packa. Ja to znalazłem w ciągu 2 minut. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Tylko w ILBE wzmocnij sobie szelki bo się wyrywają Na dolnym wszyciu. I tak 1000x razy produkt milteca ,z małej litery, z premedytacją :) Quote Link to post Share on other sites
Bogdan1501 Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Wie ktoś czy ilbe można prac w pralce Quote Link to post Share on other sites
Kudłaty Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Ja swój piorę, od czasu do czasu, i nie zauważyłem żeby coś złego mu się działo z tego powodu. Quote Link to post Share on other sites
Borys333 Posted November 25, 2015 Report Share Posted November 25, 2015 Ja zamawiałem taki (jakieś pół roku temu)/ofensywa.eu/plecak%20assaut%20pack%20kryptek%20hld?filter_name=Kryptek. Jest mega solidny i nadaje się do szkoły, jak i na wypady. Myślę, że długo będę się nim cieszyć. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 A jaki to ma związek z plecakiem w marpacie lub praniem plecaka? A co do cieszenia się to zobaczymy . Jest to kolejna z marek pewnej największej hurtowni w tej części europy, w cenie sugerującej że to ta sama chinszyzna co zwykle ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts