PreQursor Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Witam! Ostatnio z tego ni z owego mam problem ze strzelaniem z mojej cymki. Podczas serii bądź ognia pojedyńczego po ok 10 kulkach broń nie strzela. Wygląda to tak jakby skończyła się amunicja (oczywiście w magazynku jest jeszcze jej sporo) Wymieniłem hop upa, a wina magów to nie jest bo mam 3 nowe i przesmarowane. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Jakie kulki? Quote Link to post Share on other sites
PreQursor Posted June 17, 2013 Author Report Share Posted June 17, 2013 używałem guardera, P&J i gunfire rockets Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 (edited) Jakie magazynki? Czym smarowałeś? Edited June 17, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Ostatnio Guardery mi się zacinały i to ostro. Rocketsy to ścierwo i nie dziwię się, że się zacinają. Pożycz od kogoś G&G lub Madbulle i wtedy zobacz. Quote Link to post Share on other sites
PreQursor Posted June 17, 2013 Author Report Share Posted June 17, 2013 @Powała WIem że jeden magazynek jest cymy, nowy i przesmarowany. Resztę smarowałem olejem silikonowym a ich firmy niestety nie znam. Jak odwróce by kulki spadały również za pomocą grawitacji problemu żadnego nie ma.' @SirHawk Jak będę miał w "zasięgu" to wypróbuje. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 To są hi-capy? Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 (edited) Podstawowa sprawa - magazynków się nie smaruje. Jest to zupełnie zbędne powoduje tylko zmniejszenie tarcia gumki przez co przepuszcza ona kulki bez ich podkręcania. O ile nie tarzasz magazynków w piaskownicy to nie będą wymagać nic więcej jak wyczyszczenia (poprzez rozebranie na części). Mam wszystkie dostępne na rynku rodzaje magazynków do eMek oprócz druma i o dziwo, ani PJ ani Gunfire, ani Guardery, ani GG ani Madbulle, ani nawet kulki Cymy dodane do AEPa się nie tną, nie powodują podwójnych strzałów i latają w bardzo podobny sposób. Edited June 17, 2013 by Fedajkin Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 A ja mam mid-capy Beta-Project do AK i mi się w nich tnie wszystko poza G&G i Madbullami. Po załadowaniu "Rakiet" musiałem rozbierać magazynek. Miałem SRC i MAG i ta sama sytuacja z tym, że Guardery tolerowały. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Bo im lepsze magi tym wybredniejsze są, na kulki. Ja bym jeszcze obstawiał że gumka może się podwijać albo przekrzywiać się/źle dociskać Quote Link to post Share on other sites
PreQursor Posted June 17, 2013 Author Report Share Posted June 17, 2013 @SirHawk Nie, zwykłe midy @The-Naturat Dzisiaj drugi raz rozkładałem komorę i poprawiałem gumkę, nadal to samo więc odpada. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 @PreQursor, załaduj magazynek do pełna i, bez obracania go, odciągnij dzyndzel blokujący kulki. Quote Link to post Share on other sites
PreQursor Posted June 18, 2013 Author Report Share Posted June 18, 2013 Wyskakują wszystkie Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Ale i tak spróbuj lepszych kulek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts