Miuek Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Hej! Jeśli zły dział, to z góry przepraszam i proszę o przeniesienie. Chciałbym sobie sprawić jedną z tych replik, aby jej używać w roli repliki bocznej. Szukałem w polskich sklepach, za granicą, ale niestety, wszędzie jest niedostępna. Strasznie podoba mi się w nich ROF, i to głównie z jego powodu zacząłem moje poszukiwania. Znalazłem też kilka starych, wygasłych ogłoszeń na tym portalu. Tutaj pojawiają się dwa zasadnicze pytania: Czy ktoś orientuje się, czy można te cudeńka gdziekolwiek wychaczyć, jednak, najlepiej w Polsce, bo przepłacić też nie chcę. Obojętnie, czy używane, czy nowe. I kolejne: Czy jest coś w podobnej cenie (chociaż i droższych replik nie wykluczam, chodzi o rozsądną cenę), z podobnym ROF'em? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam brać kulkozjadaczy. Czołem! Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 airsplat.com Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts