dybo Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Witam, czy orientuje się ktoś czy jest tłumik który ma gwint do nakręcenia go na lufę zewnętrzną nie na brzegu a w jego środku? Chodzi tu o to, że jak ktoś ma lufę 14,5" i nakręci ten tłumik to żeby wyglądało tak jakby miał lufę 10.5"+tłumik. Z góry odpowiem na pytanie "po co?"-bo jest to aspekt TYLKO estetyczny na którym mi zależy (bez konieczności obcinania i gwintowania lufy zew.). Jeżeli ktoś gdzieś kiedyś widział takie coś to proszę o link do sklepu:)) Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Szukaj pod hasłem "tłumik ops". Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 (edited) Nvm, do kasacji. EDIT: Albo nie :D http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=2424 Edited June 17, 2013 by SirHawk Quote Link to post Share on other sites
dybo Posted June 17, 2013 Author Report Share Posted June 17, 2013 Chwała za pomoc koledzy:)) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts