Ranthenerix Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Witam wszystkich serdecznie Chcę kupić replikę z prawdziwego zdarzenia, albowiem już zetknąłem się z asg. Posiadam swoją własną replikę, nie najlepszą, ale mam. Zamierzam kupić sobie teraz replikę naprawdę dobrą, mało awaryjną, ładną i z dobrymi osiągami. Najbardziej interesuje mnie replika karabinu hk416. Najlepiej jakiejś renomowanej firmy, nie chińczyka. mogę wydać maksymalnie 2000 zł. Co możecie mi polecić? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Zarezerwuj sobie przez azteko.pl HK 416 z VFC/Umarex II generacji :icon_wink: Możesz też czekać aż specshop ściągnie. Chociaż nie wiem, czy jest mało awaryjna. Jeśli 350 fps Tobie wystarczy to ok. Jak nie to pozostaje tuning. http://forum.wmasg.pl/topic/132842-hk416-2-generacja-vfc/ Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Tuning VFC jest dosyć kosztowny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts