Algier Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Nie znalazłem żadnych większych opinii na ten temat. Więc prosze was o opinie na temat tego sklepu. :D www.demobil.pl Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 raz probowalem ubic interes z tym sklepem - chcialem prawie rok temu kupic u nich MARPAT by TruSpec (czyli kopia, ale w kroju oryginalu) kolo zapewnial, ze wszystko ma itd. Umowilem sie z nim na odbior osobisty i zobaczylem MARPAT BDU !!! Kolo zaczal sciemniac, ze to niby to samo etc. Zmarnowalem tylko czas i $ na paliwo.... no comment Quote Link to post Share on other sites
Joker Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Jeżeli chodzi o rzeczy z NAMU to polecam ten sklep . Owego sprzedawcę akurat troche znam . Jeżeli chcecie zbierac militaria z konfliktu Vietnamskiego , to tylko tu na demobilu :) . Tanio i gwarancja ze oryginał . :D Quote Link to post Share on other sites
Algier Posted June 16, 2005 Author Report Share Posted June 16, 2005 a jeśli chodzi o kontakt z nimi? są dostępni? nie przysyłają kitu czy czegoś innego? Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 Ja mam same dobre kontakty z tą firmą. Kupowałem już u nich trochę rzeczy i zawsze wszystko było jak należy, a robię tam zakupy od ok 3 lat :wink: Zdarzały się też wymiany z mojej strony i nigdy nie było z tym żadnego problemu. Ogólnie polecam. Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Sklep bardzo dobry. Kupowałem u nich wiele razy i jestem z tych zakupów zadowolony. Towar był zgodny z opisem, wszystko przychodziło w znośnym terminie, a gdy nawet doszło do pewnych problemów z zamówieniami, to zawsze znalazła się rekompensata. Poza tym sprawny i szybki kontakt - na maile odopowiedzi dostawałem w czasie nie większym niż pół godziny. Wiedza na temat oferty też jest ważna, a panowie z demobil.pl na pewno ją posiadają. Wiele razy zdarzało mi się pytać o szczegóły związane z oferowanym towarem; wyczerpującą odpowiedż uzyskiwałem za każdym razem. Quote Link to post Share on other sites
Dubh Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Kupuję tam od ponad pół roku i jedyny problem jaki mi sie przytrafia to czas z jaką dochodzi przesyłka od dnia zamówienai (raz czekałem miesiąc) ale gdy zobaczyłem ładownice za 9zł i wyglądała ja nowa to wszystkie smutki przeszły..:wink: Sklep jest wart polecenia. Quote Link to post Share on other sites
HAN Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Hargin, nie wiem co ty za problem miales, ale ostatnio zamowilem sobie MARPATA i byl doslownie taki jak w opisie. Polecam ten sklep. Szybka, zero problemów. Quote Link to post Share on other sites
Rzez Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Zakupione buty BW (1,5 roku temu) i komplet bielizny termoaktywnej Magnum. Wszystko w porzadku, mozliwosc dogadania sie z Darkiem co do ceny. Ogolnie sklep ma towar orginalny. Jezeli natomiast w sprzedazy jest kopia, to jest to napisane. Z tego co wiem nie ma problemu z zamowieniem czegos, czego nie ma w ofercie. Troche dlugi czas realizacji zamowienia. Quote Link to post Share on other sites
Kamilos Maniak Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Sklep godny polecenia szybki kontakt i wysyłka nie ma sie czego obawiac Quote Link to post Share on other sites
iglica Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 szybko i sprawnie. często dobre i bardzo okazyjne promocje. Kupowałem Magnumy i troche innego sprzętu. Wszystko ok i zgodnie z umową wysłane szybko i bez zastrzeżeń. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Jodi Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Dobry kontakt, szybka wysyłka. Mogę polecić każdemu. Quote Link to post Share on other sites
Furman1 Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Kilka miesięcy temu zamówiłem u nich towar i zapłaciłem przelewem. Do dziś nie widać towaru. Niedawno zamówiłem za pobraniem i też nie szykuje się żeby towar do mnie kiedykolwiek dotarł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts