Nath Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Emerki zamówiłem w MC, kopić Crye drugiej generacji. W AOR2 mam pokrowiec na fasta produkcji Emersona. Quote Link to post Share on other sites
La Chupacabra Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 (edited) Mógłbym prosić kogoś o zrobienie zdjęcia Allwin MC i jakieś kamizelki, ładownicy od Flyye. również w MC ? Edited June 25, 2014 by La Chupacabra Quote Link to post Share on other sites
La Chupacabra Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 (edited) Dzisiaj przyszedł mój Allwin CP Gen 3 Multicam. Przesyłka była błyskawiczna - 5 dni roboczych (FEDEX). Co do munduru - jakość nie jest powalająca. Dużo odstających nitek, jak w Helikonie, zresztą one też nie wyglądają na zbyt mocne. Stretch na tyłku i kolanach ze nim mało wspólnego. Materiał oddychający w CS to jakiegoś rodzaju rozciągliwa bawełna, przynajmniej tak wygląda, wydawało mi się, że będzie coś innego. Zobaczymy jak z wytrzymałością. Nie mam do porównania nic z Crye, ale kolor wydaje się być poprawny. Ogólnie tak na szybko mocne 3,5. Na zdjęciu ładownica Flyye i kawałek spodni z odstającą nitką :icon_smile: Edited July 14, 2014 by La Chupacabra Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts