Kalashnikov Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 (edited) Szukałem nie znalazłem tematu wiec zakładam. Interesują mnie dwie rzeczy w w/w SIGu. Czy podejdą do niego magi od TM? I czy firmowe do WE magazynki są ok? Bo nie wiem czy ściągać siga z magami od WE. Czy samego i dokupić TM'owskie. Edited July 1, 2013 by Kalashnikov Quote Link to post Share on other sites
Kyrios Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Szukałem nie znalazłem tematu wiec zakładam. Interesują mnie dwie rzeczy w w/w SIGu. Czy podejdą do niego magi od TM? I czy firmowe do WE magazynki są ok? Bo nie wiem czy ściągać siga z magami od WE. Czy samego i dokupić TM'owskie. Mam go i odpowiem Ci tylko na pytanie dotyczące magów WE, a przynajmniej tego, który był w zestawie. Jest bardzo nie OK. Quote Link to post Share on other sites
dzieciaq Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Mogę się mylić ale kiedyś w newsach był filmik zapowiadający ową replikę i kompatybilność magów.Magi od WE pasują do TM ale od TM nie pasują do WE ale nie jestem przekonany na 100% Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 TM pasują do WE, wystarczy trochę papierem ściernym farby podszlifować. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 A jak z wymiennością części? WE only czy coś z systemu TM podchodzi? Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 http://blog.gunfire.pl/tag/p226/ ciężko wygulgać? :P ja mam P226 ale od KJW Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 P226/Mk25 od WE po ok. 8 pełnych magazynkach. Kopie super, strzela pięknie tylko widocznie trzeba coś podokręcać, podoszczelniać, bo kulki ( 0,23 Guarder ) trochę dziwnie latają. Magi trzymają na prawdę fajnie ( jeden, chyba stockowy mi puszcza troche gazu- też do sprawdzenia ). 21 kulek na gazie ProTecha, można wywalić z uśmiechem na twarzy. Problem jest chyba w zbijaczu kurka- kiedy jest "włączony" i chcemy wystrzelić, mamy syfon lub nadmierne wywalenie gazu. Z odciągniętym kurkiem problem nie występuje. Ogólnie na plus, ale trzeba go podokręcać, poprawić, uszczelnić. Na 6 ocena 4. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 Podczepię się z pytaniem o P229, który pewnie konstrukcyjnie nie odbiega od P226 ;) Jak z wymiennością magazynków z replikami innych producentów? Quote Link to post Share on other sites
JH108 Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Podczepię się z pytaniem o P229, który pewnie konstrukcyjnie nie odbiega od P226 :icon_wink: Jak z wymiennością magazynków z replikami innych producentów? Nie wiem niestety. Wiem natomiast że magi od P226 do P229 nie pasują (oba Sigi KJW). Jesteś posiadaczem P229? Masz pojęcie czy można gdzieś trafić gwintowaną lufę zewnętrzną do P229 KJW? Szukałem długo bez rezultatu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts