karni Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Witam, chciałem zacząć swoją przygodę z ASG (w barwach US Marines) po licznej lekturze "co kupić?" mój wybór padł na KWA SR10 link (rozważam tylko elektryczne) w polsce dostępna za ok 1500 zł jednak dostępność od jakiegoś czy w kraju czy zagranicą równa zero... a ponieważ chciałbym zacząć już zwracam się z pytaniem czy może warto skierować wzrok na inny model (budżet zakładałem początkowo na ok 1200 na karabin). Dużo tańszą alternatywa i zbierającą pozytywne recenzje jest KWA CQR MOD 1 link przy cenie troche poniżej 900 zł zostają fundusze na tuning czy więcej na ciuchy... a może jest jeszcze jakaś alternatywa sensowna z M'ek? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 http://forum.wmasg.p...bor-ostateczny/ Jest G&P i EA. Tylko musisz brać pod uwagę jeszcze to, że do kupienia pozostaje ładowarka i akumulator. Quote Link to post Share on other sites
karni Posted July 7, 2013 Author Report Share Posted July 7, 2013 ze względu na dostępność to właściwie jedynie dostępne zostaje G&P M4 RAS link vs G&P/Magpul M4 MOE Carbine link i chyba ta druga opcja wydaje się lepsza i mi osobiście jakoś bardziej wizualnie odpowiada cenowo to ok 1400 czyli oscyluje trochę ponad założony limit :) Quote Link to post Share on other sites
bartsonn Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 (edited) Kolega z ekipy ma G&P Magpul M4 MOE tylko w wersji z krótszą lufa, strzelałem, dotykałem, na prawdę cud miód i orzeszki, ja bym się nie zastanawiał i brał G&P z 2 linku :icon_smile: Edited July 7, 2013 by bartsonn Quote Link to post Share on other sites
karni Posted July 7, 2013 Author Report Share Posted July 7, 2013 dzięki za odpowiedz :) jeszcze tylko aby rozwiąć wszelkie wątpliwości: czy jako początkującemu opłaca się brać G&P/Magpul za 500 zł więcej czy ten KWA CQR MOD 1 wystarczy ? czy może od razu zainwestować w lepszy sprzęt ? Jeżeli chodzi o aku i ładowarkę to nie wliczam w wartość repliki ;) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 czy jako początkującemu opłaca się braćG&P/Magpul za 500 zł więcej czy ten KWA CQR MOD 1 wystarczy ? czy może od razu zainwestować w lepszy sprzęt ? Przeczytaj temat, do którego link już Tobie podałem :icon_razz: Edit: Widzę, że link coś nie działa :D Łap jeszcze raz http://forum.wmasg.pl/topic/136561-repliki-m4-wybor-ostateczny/ :P Quote Link to post Share on other sites
Kaszyn Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 KWA CQR w tej chwili już w Polsce nie jest do dostania . Z gotówkę jaką dysponujesz możesz uzbroić się w karabiny od EA są bardzo dobrej jakości i sporo tańsze od konkurencji (jeśli interesuje Cię gdzie tanio kupić taki karabin napisz priva pomogę ) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 KWA CQR w tej chwili już w Polsce nie jest do dostania Tak? Ciekawe bardzo, ponieważ ja widzę jeszcze dwie wersje dostępne w jednym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 Jak zamierzasz "zaczynać swoją przygodę w barwach US Marines", to łapy precz od tego MOE Magpula. Wiem że jest ładne itede, ale do US Marines nie pasuje, i kropka. Dużo lepsze z punktu widzenia stylizacyjnego jest to M4 RAS. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts