metin2517 Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Witam, jak w opisie, chcę z tuningować moje l96 od agm. I pojawia sie pytanko. Jakiego materiału części będą lepsze? Stal czy aluminium? dużo o tym czytalem ale zdanie jest pol na pol. Takze prosze o waszą pomoc. Pozdrawiam BugGeR :) Link to post Share on other sites
berylpl Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 L96 AGM to się średnio tuninguje, mało jest kompatybilnych części z tego co pamiętam, co innego wellowskie. Link to post Share on other sites
metin2517 Posted July 13, 2013 Author Report Share Posted July 13, 2013 no dlatego pytam jakie materiały będą lepsze,ponieważ mam zamiar wykonać sobie tłok i cylinder. i tera pytanie czy w tej kwestii stal będzie lepsza czy aluminium. :) Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Na cylinder stal, na tłok jakiś konkretny stop alu. A tak w ogole to zamykam, bo nie dość, że tematów o tej replice jest pełno, to jeszcze zły dział. Link to post Share on other sites
Recommended Posts