STACHUUU Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Witam, od pewnego czasu chcę trochę pobawić się w przerabianie mojej cymy na całą czarną ;) dlatego prosiłbym was o pomoc gdzie kupić takie części - kolbę czarną Stałą oraz okładziny czyste lub z RISami pod spodem . i jeszcze jedno ;D czy ta kolba będzie pasowała do Cymy 048 ? http://asg.warszawa.pl/p,cm-kolba-stala-do-ak74-czarna,5167.html czy coś innego polecacie .? Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Ta kolba jest do systemu TM, nie podpasuje do 0.48. Poszukaj takiej kolby ale od ostrego, widziałem raz jak kolo sprzedawał na allegro od orginalnej SAIGi Iżmasza. Szukaj kolby w systemie VFC, czyli LCTka na przykład, jeśli chcesz kolbę airsoftową. Quote Link to post Share on other sites
Scharf Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Okładziny powinny też podejść z CM040 jeśli się nie mylę. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Nie mylisz się. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts