Scatify Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 http://allegro.pl/g36c-jg-snakeskin-magi-m4-kolimator-chwyt-i3386333088.html Co o tym sądzicie? Myślicie że jako totalnie zielony mogę to kupić? Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Nie. Nowym nie poleca się używanych replik. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 "Używka" to loteria. Co prawda nie mogę otworzyć odnośnika ale odradzam. Jaki masz budżet i jakie repliki Cię interesują? Może coś doradzimy. Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 (edited) Do odnośnika po prostu wciął się element posta :icon_smile: allegro.pl/g36c-jg-snakeskin-magi-m4-kolimator-chwyt-i3386333088.html Edited July 20, 2013 by WszystkoZajęte Link to post Share on other sites
Karol93 Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Od siebie powiem tyle - allegro to loteria. Wszystkie bronie jakie miałem, a miałem parę były z allegro. Kupilem kiedyś mke JG(silnik,bateria do wymiany), rok temu kupiłem mke GP i chula do dzisiaj. Wszystko zależy od sprzedającego, wybadaj sytuacje, często po paru mejlach wychodzi krętactwo sprzedającego. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Moje uwagi po zaznajomieniu się z aukcją: 1. Cena podejrzanie niska za cały zestaw. 2. Kolorystyka trochę bez sensu, w lesie będzie "świecić jak psu jajka". 3. Bateria Li-po, wymaga dokupienia ładowarki "Mikro". Konkluzja - odradzam. Link to post Share on other sites
berylpl Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 ... o tym sądzicie? Myślicie że jako totalnie zielony mogę to kupić? Jest dziwnie tanio. Owszem, Gieta to replika w której niemal każdą awarie da się usunąć tanio, ale trzeba wiedzieć jak. Sam niedawno kupiłem gietę za podobną kasę i pluła kulkami na kilka metrów. Wystarczyło wymienić oringi na głowicy tłoka i strzela aż miło (zaraz pójdzie do komisu :D ), ale jeśli jesteś totalnie zielony, to sobie z tym nie poradzisz. Jeżeli chcesz ją kupić, a nie masz wśród znajomych serwisanta, to od razu do ceny dolicz stówkę+kuriera za wizytę u doktora od replik. Link to post Share on other sites
mikunda Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Panowie, nie jest dziwnie tanio, to licytacja nie "kup teraz" ;) Link to post Share on other sites
Powała Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 (edited) Mimo to, podejrzanie niska cena wywoławcza. Zauważ, że to nie jest "goła" replika, jest doposażona w adapter na stanagi, kolimator i dodane są zapasowe magazynki a to zdecydowanie podnosi wartość repliki. :icon_confused: Edited July 21, 2013 by Powała Link to post Share on other sites
mikunda Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Cena wywoławcza może iść swoją drogą, a ustawiona cena minimalna swoją, skąd wiesz, że nie jest ustalona na poziomie ~700zł Link to post Share on other sites
Powała Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Gdybanie... Generalnie nie jestem zwolennikiem kupowania replik używanych przez "nowych" a tym bardziej na Allegro. Znane mi są przypadki "podbijania" ceny przez osobę zaprzyjaźnioną a roszczenie wobec sprzedającego w postaci rozpoczęcia "sporu" to czysta iluzja. Przepraszam za offtop, ale to dla dobra i bezpieczeństwa Autora tematu. Link to post Share on other sites
Scatify Posted July 21, 2013 Author Report Share Posted July 21, 2013 (edited) Dziękuję za pomoc, w takim wypadku nie będę brał tylko odkładał fundusze na nową. Edited July 21, 2013 by Scatify Link to post Share on other sites
Powała Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Bardzo słuszna decyzja. :maniak_OK: Link to post Share on other sites
Said Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 (edited) Powała zapomniał dodać, że dla zielonych liści polecane są MP5K od Galaxy, Cyma 0.28 oraz G36 od JG. Od siebie polecam rk-06 oraz cymy od 0.40 w górę. Edited July 21, 2013 by Said Link to post Share on other sites
Recommended Posts