obas Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 niezla opinia o MGa ja wziołem u nich m15a4 315fps mysle ze kiedy bede chciał go podciągnąć to nieznajde niespodzianek ! wiec najlepiej samemu upgardować i ufac tylko sobie i to nawet nie HAHA ! :lol: Quote Link to post Share on other sites
menadzer Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Trochę odgrzeję temat. Kupiłem u nich (MG) G36K CA (po tuningu 360 fps)19 kwietnia i teraz w zeszłym tygodniu wysłałem do konkurencyjnego serwisu swoją replikę na lekki tuning. A w zasadzie sprawdzenie. Po rozkręceniu co się okazało? Między tłokiem a sprężyną były podkładki o grubości 2 cm. Miałem inne przejścia z tym sklepem, które skrzętnie opisywałem w dziale sklepy. Może byłem ostatni, który dostał trefny towar? Quote Link to post Share on other sites
Lis Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Dlaczego "trefny"? Dostałeś "indywidualnie skalibrowaną sprężynę, odpowiednik 170%", czyli to co zamawiałeś... Quote Link to post Share on other sites
menadzer Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Więc zamawiałem " indywidualnie skalibrowaną sprężynę, odpowiednik 170%", a nie indywidualnie skalibrowane podkładki. Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted August 17, 2006 Author Report Share Posted August 17, 2006 ekhm. Kalibracja sprężyny polegała na dodaniu podkładek. Została tak skalibrowana, że osiągami odpowiada sprężynie 170% :wink: Nie ma tam informacji że dostaniesz nową sprężynę.' BTW kalibracja podkładek (tzw. shimming) polega na czymś zupełnie innym :wink: Quote Link to post Share on other sites
Lis Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Potrafię. I jak widać nie tylko ja za "kalibrację sprężyny" uznaję dodanie do niej podkładek. Mniej agresji, bo jeszcze okaże się, że się mylisz i będzie Ci głupio. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts