durrr Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Siemka, mam taką dziwną sytuacje której nie mogę ogarnąć. Zacznę może od początku, miałem m4 ok 380fps i kupiłem do niej lipola zippy 1600mAh 20c 7,4v. Replika miała nieporównywalnie lepszą reakcje na spust względem zwykłej 9,6v firefoxa 2000mAh. Teraz zakupiłem sobie używaną mp5 cymy ( tak na oko max 350fps, na pewno 400 nie ma :)) I zaczyna sie problem z tym lipolem. Jak go podłącze to spust nawet nie reaguje na to zasilanie, sytuacji wygląda tak jak bym wogóle zasilania nie podłączył. Natomiast kiedy podłącze do niej tego firefoxa śmiga aż miło. Może taka sytuacja wynikać z tego że ten lipol ma za małą wartość C? A może ma wpływ na to bezpiecznik n układzie którego nie było w m4? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Frajerfoxy stockowo mają Tamyie, lipole Zippy XT-60. Używasz jakichś przejściówek? Czy może pozmieniałeś konektory? Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted July 21, 2013 Author Report Share Posted July 21, 2013 Mam przy wszystkich bateriach i replikach T connector. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts