piotr_r212 Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Witam , od jakiegoś czasu poszukuję repliki, po przeczytaniu wielu recenzji trafiłem na dwa odpowiadające mi karabinki . I tu moje pytanie czy jest ktoś może szczęśliwym posiadaczem jednej z nich ?? Którą wybrać ?? Czy w podobnych pieniądząch można kupić coś lepszego?? http://gunfire.pl/pr...ego-CM048M.html http://gunfire.pl/pr...binu-CM046.html Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Jeśli dysponujesz takim budżetem, poszedłbym po AKMS albo AK74S lub ze stałą kolbą AK74. Quote Link to post Share on other sites
FajnyNick Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Powała dobrze prawi, kup jedną z tych co podał a za resztę, kup ładowarkę, batkę, kulki oraz okulary ochronne. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Jak masz taki budżet to szukaj Boya w wersji S lub SW są w pełnie stalowe w przeciwieństwie do cymy. Quote Link to post Share on other sites
RalphPL Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 (edited) Z tych dwóch co podałeś to CM.048. Co do Boyi, ja osobiście mam mieszane odczucia, jednakże przyznam że wersje S są fajniejsze niż Cymki przynajmniej pod względem wyglądu. Bebechy... cóż, jedni twierdzą że równe, ja osobiście jestem ciut rozczarowany po 3 ichnich GB v3. Poszedłbym albo z CM.048 jeżeli bardzo chcesz AKMa (choć znalowa obsada kolby budzi moje wątpliwości) lub wskazanym przez Powałę RK-10S Boyi i przy odbiorze bym sprawdził czy na pewno wszystko jest full steel. Edited August 2, 2013 by RalphPL Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 RK z serii WS i SW biją cymę na łeb. Quote Link to post Share on other sites
piotr_r212 Posted August 3, 2013 Author Report Share Posted August 3, 2013 W takim razie popatrze za BOY-em:P Dzięki;) Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted August 4, 2013 Report Share Posted August 4, 2013 z obu zaproponowanych 0,48 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts