Narkil Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Witam! Mam do Was pytanie, czy te Cymy różnią się czymś zdecydowanie od siebie pod względem wykonania części zewnętrznych i wewnętrznych? Pytam ponieważ mam pomiędzy nimi dylemat a mają one podobną cenę na ZBROJOWNI. Pozdrawiam Narkil Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Nie, bierz to co ci się bardziej podoba. Quote Link to post Share on other sites
Narkil Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 Czyli pomiędzy nimi nie ma różnic tak istotnych? A czy według Ciebie CM 0.31 "podstawowa" ma mniejszą wytrzymałość? CM 0.31B wg. opisu jest niemal cała metalowa. Quote Link to post Share on other sites
Said Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Obydwa karabiny mozna znaleźć w wersji full metal lub full plastik;) Bierz tą, która Ci się bardziej podoba. Miałem 0.31 z ABSowym korpusem. Wymieniona gumka na guardera + bateria 10.8V. Gearbox wypluł ok 30 tyś kulek, po czym karabin poszedł w świat. Quote Link to post Share on other sites
Narkil Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 Dzięki za odpowiedź! Czyli wszystkiego się już dowiedziałem:) Biorę CM 0.31 bo jest u Krakmanów i w razie problemów mieszkam niedaleko;) A wg. Twojej opinii CM 0.31 stockowy daje radę? Bo z kasą to tylko na replikę i okulary porządne starzczy. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Cm.031 to jedna z najczęściej polecanych replik na start. Kupuj bez obaw. Quote Link to post Share on other sites
Narkil Posted August 5, 2013 Author Report Share Posted August 5, 2013 (edited) Dziękuję wszystkim za odpowiedzi! Bardzo Pomogliście mi w wyborze. Pozdrawiam Narkil Jeszcze zapomniałem się zapytać, która gumka Hop-Up będzie dobra i tania do mojej repliki? I czy stockowa batka wytrzyma tak z 2 strzelanki? Pozdrawiam Posty połączone. Bun Edited August 7, 2013 by Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 1. Gumki HU są w większości w podobnej cenie. Polecam zieloną G&G lub Systemę Energy 2. Zależy od tego ile kulek wystrzelisz, w jakiej temperaturze itp. Osobiście ładuję przed każdą strzelanką. I najważniejsze, zainwestuj (nawet z kolegą na spółkę) w ładowarkę mikroprocesorową by nie uszkodzić baterii. Quote Link to post Share on other sites
Narkil Posted August 7, 2013 Author Report Share Posted August 7, 2013 Dziękuję za odpowiedź! Zapewne u Krakmanów jeszcze gumę wymienię, a ładowarkę to kupię z kolegą jak dozbieramy:) PS. Do moderatora edytującego mój ostatni post: Przepraszam, ale nie mogłem edytować, ponieważ jeden z postów był napisany za "dawno" tj. 2 dni wcześniej. Pozdrawiam Narkil Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts