Judasz3674 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Jak w Tytule. Chciałbym przerobić tą replike na parasnajperke jako że drużyna potrzebuje strzelca wsparcia skrzydłowego. Pierwsze i najważniejsze pytanie jakie części należało by wymienić? Drugie to jaką max sprężyne pakować do parasnajpy zeby nie rozwalić stockowego GB v2 (g&g) Trzecie Pytanie to pytanie odnosnie kosztów takiej przeróbki. Chodzi mi zeby zasięg skuteczny repliki jak i siła była większy od szturmowych aegów ale nie tak duża jak przy sprężynowych/gazowych potworach na m190tkach xD Z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Jeżeli masz na myśli GR16, to słaby pomysł z tuningiem tego. Całe wnętre do wymiany plus silnik i koniecznie Mblock. Do tego komora King Arms i lufa Promyka. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 SirHawk raczej chodzi o tą replikę http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=4413 Generalnie napisz ile chcesz mieć fpsów. Dla mnie karabin dla strzelca wyborowego to 500fps + możliwość auto, a dla Ciebie? Bebechy G&G do najmocniejszych nie należą, wiec możliwe, że wszystkie flaki pójdą do wymiany. Druga sprawa budżet. Quote Link to post Share on other sites
Judasz3674 Posted August 8, 2013 Author Report Share Posted August 8, 2013 jedyne czego od niej wymagam to wyższego zasięgu niż AEGi Coś koło 60-70 m Quote Link to post Share on other sites
bizon96 Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Witam I podpinam się poniekąd do pytania. Mianowicie, mam TR16 R5, a to właściwie to samo I chciałbym złożyć drugi gearbox z mocniejszą sprężyną. Czy wie ktoś, czy inne GB wejdą do tego body? Nie zależy mi na blow back'u i zwalniaczu sprężyny. Mam też okazję tanio kupić szkielet GB G&G z serii CM I nie wiem czy wejdzie. Docelowo chciałbym osiągnąć około 420fps-ów. Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Z tego co pamiętam wchodziły szkielety od ultimate oraz chyba od guardera. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts