Karol93 Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Czesc. Ostatnio kolega mi wymienial tlok w replice, i zauwazyl ze sprezynka od selektora ognia w GB jest lekko przekrzywiona i single shot sie poprostu zacina. Tu moje pytanie - gdzie takie cos kupic? To bedzie w zestawie do plytki selektora ognia? Kompletnie sie na tym nie znam, wiem jedynie z tego co mi napisal ze to jest "w mechanicznym selektorze ognia w tym co jest w gb w srodku" . Pozdrawiam Link to post Share on other sites
P&P Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 (edited) Dopasuj inną.... Edited August 10, 2013 by P&P Link to post Share on other sites
Karol93 Posted August 10, 2013 Author Report Share Posted August 10, 2013 Wlasnie nie moge tego namierzyc, kolega porownywal do sprezynek z ak CM i byly inne. Ogolnie to nie wiem nawet gdzie takie cos dostac. Link to post Share on other sites
P&P Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 W domu szukaj. Link to post Share on other sites
blackblut Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Tak kolega nie serwisuje replik ale akurat będzie miał taką sprężynkę jak nawet nie wie jak ona wygląda... Tu masz komplet sprężynek http://gunfire.pl/product-pol-1152195740-Zestaw-uniwersalny-sprezynek-do-gearboxa.html Link to post Share on other sites
Karol93 Posted August 10, 2013 Author Report Share Posted August 10, 2013 Dzieki wielkie black, byc moze wlasnie z tego zestawu cos przypasuje. Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Wątpię. Tamta sprężynka ma +/- 2mm średnicy. Identyczne można znaleźć w magazynkach VSR. Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 W domu szukaj. To sie nazywa porada.... Kup sobie przerywacz trybu ognia do V2 za kilkanaście złotych od SHS, będziesz miał sprężynkę odpowiednia do płytki selektora. Link to post Share on other sites
P&P Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Nie wiem jak wy, ja w domu mam sprężynek wiec co w tym dziwnego? Link to post Share on other sites
Karol93 Posted August 11, 2013 Author Report Share Posted August 11, 2013 Dzieki wielkie Verb007, o to mi wlasnie chodzilo :) Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Nie wiem jak wy, ja w domu mam sprężynek wiec co w tym dziwnego? Pisz po polskiemu... Link to post Share on other sites
P&P Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Nie, będę pisał po Chińsku....... Link to post Share on other sites
blackblut Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 To nie pisz wcale jak to któremuś koledze powiedziałeś który pisał jak ty... Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Nie, będę pisał po Chińsku....... Jesteś niereformowalny człowieku, nie potrafisz pisać po polsku, czepiasz się innych o ich pisownie, nie potrafisz poradzić sensownie i twoje porady nie sa poparte faktami tylko tym co wyczytałeś na necie.... Link to post Share on other sites
mafo Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Sprężynka od zapalniczki pasuje (ta pod kamieniem). Link to post Share on other sites
Karol93 Posted August 11, 2013 Author Report Share Posted August 11, 2013 Dzieki mafo, napisze koledze i moze dopasuje to sie bez kupna obejdzie :) Off. P&P nic nie wnosisz do tematu, nie powiedziales nic wartego uwagi i dalej tu spamujesz... Link to post Share on other sites
P&P Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 (edited) Naucz się czytać, poradziłem tak jak ja bym zrobił, mam takie pudło w domu z długopisami, tam mam jakie tylko chce sprężynki Nie, moje porady są podparte przeżyciami... Edited August 11, 2013 by P&P Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Jeśli znalezienie małej sprężynki w wielkim pudle to dla Ciebie przeżycie to ja Ci gratuluje twojego bujnego w przeżycia życia :D :D Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 P&P, weź się człowieku ogarnij - chyba nikt nie jest na tyle głupi, żeby pytać gdzie można znaleźć rzecz, którą sam mógłby sobie dopasować, jeśli miałby taką możliwość. I zacznij wreszcie pisać zrozumiale po polsku. Temat zamykam - odpowiedzi udzielono, a zaczynają się przepychanki. Link to post Share on other sites
Recommended Posts