Kormi24 Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 (edited) Witam! Chce zamówić w sklepie stacjonarnym tanie militaria M4 KWA. Może ktoś kupił u nich replikę ZA WIĘCEJ niż 500zł (chodzi mi o repliki a nie o zabawki ). Moje pytanie brzmi czy śmiało mogę u nich kupić czy może wybrać inny sklep np: Cytadela asg ? Edited August 15, 2013 by Kormi24 Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Szczerze mówiąc zastanawiałem się czy nie wywalić tego tematu. Jednak, z tego co przeanalizowałem temat odnośnie sklepu odnotowałem że problematyczne są wymiany i gwarancja. O ile byś nie trafił na wadliwą partie KWA to chyba możesz brać - o ile różnica ceny jest znaczna. Ja osobiście wychodzę z założenia że biednych ludzi nie stać na tanie rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
Kormi24 Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 Dziękuje za szybką odp. Jak dla mnie temat jest zamknięty. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts