leriander Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Witam Mam zamiar zakupić dwójnóg do mojego lr300. I tu pojawia się mały problem. Nie wiem jak go przymontować. Znalazłem taki z montażem na chwycie tylko nei wiem czy będzie pasować http://www.taiwangun.com/regulowany-dwojnog-do-montazu-na-chwytach-przednich-black-acm Myślałem też o zwyczajnym na ris. Tylko nie wiem właśnie czy ris na chwyt czy na lufę i gdzie to dostać. Co waszym zdaniem lepsze? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Nie wiem jak go przymontować To przejrzyj jeszcze raz obrazki, które znajdują się na tamtej stronie. Napisz ewentualnie do sklepu, z pytaniem czy jest możliwość zamontowania tego dwójnogu do Twojej repliki. Quote Link to post Share on other sites
leriander Posted August 19, 2013 Author Report Share Posted August 19, 2013 Sry myślałem o czymś innym. Chodziło mi że nie wiem co lepsze, szyna czy na chwycie. Pisałem do krakmana i napisali, że jeśli by nei pasowało to można otwór rozwiercić. Tylko pytanei jak z wytrzymałością chwytu gdy jest do niego przymocowany dwójnóg. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Pomyśl, czy nie będzie Tobie wygodniej zamontować szynę RIS i do tego kupić chwyt przedni (rączkę pionową) z dwójnogiem :icon_wink: Co może być nie tak z wytrzymałością? Rzucać tym chcesz o ziemię? :P Powinno być ok. Quote Link to post Share on other sites
leriander Posted August 19, 2013 Author Report Share Posted August 19, 2013 (edited) Spoko. Tylko gdzie można dostać szynę pasującą na długość? Myślałem, żeby dac też szynę z boku i zamontować atrapę puszki PEQ dzięk iczemu łatwo moge podłączyć baterię. Edited August 19, 2013 by leriander Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Zwykłe do M4 powinny być ok, ale głowy nie daję. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 (edited) We froncie (od środka) powinieneś mieć listewkę w którą możesz wkręcić śrubę. Edited August 19, 2013 by LastSniper Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts