Taktyczny Tricerxd Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 (edited) Witam wszystkich forumowiczów portalu Wmasg.pl. Zamierzam w następnym roku pojechać na obóz ASG. Znalazłem w internecie według mnie interesujący obóz. Czy może ktoś był na tym obozie i opisze mi jak to wygląda. Chcę dowiedzieć się czy warto na ten obóz się wybrać i czy ten obóz nie jest po prostu chwytem marketingowym w celu zdobycia większej liczby pieniędzy. Dodam, iż jest to obóz w miejscowości Rowy organizowany przez Vouge Travel. Edited August 20, 2013 by Taktyczny Tricerxd Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Generalnie to całość dyskusji nt. obozów toczy się w tym temacie: http://forum.wmasg.pl/topic/111790-letni-oboz-asg/ Jeżeli o mnie chodzi to nigdy nie byłem na takim obozie więc się nie wypowiem. Quote Link to post Share on other sites
Taktyczny Tricerxd Posted August 20, 2013 Author Report Share Posted August 20, 2013 Panie moderatorze. Dziękuje za ukazanie mi tego tematu lecz już go czytałem. Nie było tam jednak obozu o którym założyłem osobny temat. Quote Link to post Share on other sites
Taktyczny Tricerxd Posted August 28, 2013 Author Report Share Posted August 28, 2013 Nie dowiedziałem się nic i wyraźnie nie dowiem się jak wygląda na obozie o którym założyłem temat. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
precik Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Witam ,ja byłem niedawno na takim obozie . Polecam jest to obóz dla zaawanosowanych i "żółto dziobów" .Strzelacie się prawdopodobnie replikami do 400 fps .Są różne scenariusze ... POLECAM . Tylko ja byłem z Wonderlands/Almatur ... Mrzeżyno Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts