Bart_Forrester Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 no to widocznie jest tu pewna loteria. Quote Link to post Share on other sites
Widmasek Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Dobra To powiedzcie mi , który z tych dwóch karabinów lepszy i chyba mi to wystarczy. http://gunfire.pl/product-pol-1152190485-Replika-karabinu-szturmowego-CM036.html http://gunfire.pl/product-pol-1152191285-RK-06.html Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Wiadomo że RK-06 Quote Link to post Share on other sites
arek2xl Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Popieram jeśli chcesz cymę to 04x wzwyż poniżej tej numeracji nie bież dysponując taką kwotą.Ja osobiście wybrałem cymę 048 nie zależało mi aż tak bardzo na wyglądzie a na flaczkach, a i jakoś miałem do nich sentyment. Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 no to widocznie jest tu pewna loteria. Jak to często w chinolach bywa. Oczywiście że Rk :) Wystarczy na samo body popatrzeć. W środku też takie złe nie są ;) Na początek tylko wymień gumkę HU i będzie dobrze śmigać. Quote Link to post Share on other sites
Snickersidlo Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 (edited) Czy te google to dobry wybór ? http://gunfire.pl/pr...zne-NV1302.html I od razu jakie kulki do RK-06 Boyi Edited September 3, 2013 by Snickersidlo Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Najlepiej Guardery niebieskie 0.25g, PJ 0.25 też ujdą ale Guardery o niebo lepsze. Muszą być koniecznie gogle? Bo te są niezbyt dobrej jakości. Quote Link to post Share on other sites
SnickSoN Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Uvex ivo dobre ? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 (edited) Nie wiem jak teraz, ale jakiś czas temu były informacje, że niektóre Uvexy Ivo nie posiadają atestów. Warto więc sprzedawcę zapytać czy te które sprzedaje posiadają atesty. Ogólnie były/są to bardzo polecane okularki. Edytuj: gogle, które podlinkowałeś są od ACM - All China Made. Robione gdzieś w Chinach przez fabrykę, która nie chce ich podpisać własną marką. O atestach, kontroli jakości prawdopodobnie możesz zapomnieć. Nie polecam ich - może wytrzymają, a może nie. A jeśli nie wytrzymają to albo stracisz oczko albo (jeśli je przestrzelisz czyli przetestujesz strzelając z bliska, nie mając ich na oczach oczywiście) skończysz z uszkodzonymi goglami i bez 70zł. Jeśli chodzi o kulki to na pewno lepsze od PeJotów są G&G. Edited September 3, 2013 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Snickersidlo Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Co do kulek myslałem o 0,23 Guardery co sądzicie ? Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 0,25 G&G, lepsza opcja. Znowu zaczyna się dyskusja cyma czy boy. Już kilka setek władowałem w boya i dalej uważam że w środku to szmelc. Wykonanie lepsze. Gdy bym miał brać replikę i nic z nią kompletnie nie robić brał bym cymę. Jeśli komuś drewna nie odpowiadają i nie chce ich ścierać, malować bądź wymieniać na ostre lepszą formą będzie seria 0,40 z plastikami. Wg mnie i tak są okropne. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Ja w moim Boyi wymieniłem gumkę, sprężynę, głowicę tłoka i miałem ładne 470 FPS. W innym Bojcu podobnie. ale wiadomo - jak się trafi. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts