Ylang Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Jeśli chciałbym zakupić sobie taki zestaw, na jaki rozmiar powinienem zwrócić uwagę, biorąc pod uwagę to, iż koszule Brytyjskie noszę 180/104. Ostatnio zauważyłem wysyp tych kamizelek w MTP, same, z dodatkami, bez, różne zestawy. Cena całkiem znośna. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Ja noszę koszulę 180/96 i ospreya mk4 180/104 i jest w sam raz. Quote Link to post Share on other sites
Ylang Posted September 12, 2013 Author Report Share Posted September 12, 2013 Tak by musiało by być, sprawdzałem listę rozmiarów i kolejny, będzie już za duży. Jest spory skok, nie tak jak w odzieży, gdzie zawsze jest te kilka cm tu i tam. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 15, 2015 Report Share Posted January 15, 2015 Czy rozmiarówka kamizelek Osprey Mk.4 jest sztywna? Czy kamizelka o rozmiarze np. 1xx/104 faktycznie nie podejdzie na gościa mającego więcej/mniej w klacie? Jaki jest zakres tolerancji poszczególnych rozmiarów? Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 Jak masz więcej niż 104 to bierz większą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts