Trapez Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 No właśnie sobie zakupiłem i jak na razie całkiem ok. Podobno to jest powrót do korzeni i z pierwszych misji widać, że jest dużo skradania i fajny klimat. Nie wiem po co w pudełku dali ten durny zegarek, bo już mogli sobie darować i dać jakiegoś morale patcha albo coś bardziej przydatnego. Pierwsza (w sumie druga) misja jest w Benghazi. Trochę mnie to rozbawiło bo to miejsce raczej nie nadaje się do pokazywania jak amerykańska armia sprawnie działa :) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 I przecież nie działa tam sprawnie ;). Gierka jest spoko, ale pierwszym SCellom nie dorasta do pięt. Skradania jest niby sporo, ale spokojnie da się przechodzić misje "na rympał" strzelając do kogo popadnie i jak popadnie. Bardzo przypadł mi do gustu tryb multi, aczkolwiek trochę mało ludzi gra :(. Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 I brakuje Michaela Ironside'a oj brakuje :icon_confused3: Quote Link to post Share on other sites
Taktyczny Tricerxd Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Splinter Cell to ogólnie fajna seria od Ubisoftu. Ją wolę jednak Assassin's Creda. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted August 29, 2013 Author Report Share Posted August 29, 2013 I przecież nie działa tam sprawnie :icon_wink:. Chodziło mi o to, że gry jak i filmy pokazują bohaterskich żołnierzy amerykańskich walczących o słuszną sprawa. To co się stało w Benghazi potwierdza, że to są tylko wybitne jednostki, a słusznej sprawy nie ma, tylko dbanie o podejrzane interesy dziwnych grup. Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Skradania jest niby sporo, ale spokojnie da się przechodzić misje "na rympał" strzelając do kogo popadnie i jak popadnie. Nie tak znowu. Wszystkie misje od Grim i niektóre od Briggsa i z kampanii wymagają dyskrecji, poza tym robiąc za dużo hałasu zazwyczaj ściągasz posiłki wroga i misja jest utrudniona. Btw większość misji z Chaos Theory też dało się przejść "na pałę", tyle że aż do SC Conviction Sam dość nieporadnie posługiwał się bronią więc było to skomplikowane. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Ale ja nie robię hałasu, strzelam z wyciszonego MP7 :D. Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Osobiście wolę Ratel'a ale to kwestia przyzwyczajenia :icon_wink: Panowie widzę że jest nas już trzech, znajdźmy jeszcze jednego posiadacza tej pięknej skądinąd gry i może ogarnijmy spies vs mercs ? Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted August 31, 2013 Author Report Share Posted August 31, 2013 Widzę, że wszystko można mocno rozbudować, więc jak na razie robię upgrade sprzętu w misjach solo, żeby lepiej szło online :) 2 na 2 to trochę słabo jak dla mnie ale raz kiedyś mogę spróbować. Ale ja nie robię hałasu, strzelam z wyciszonego MP7 :icon_biggrin:. Honey Badger to dopiero kosa. Quote Link to post Share on other sites
Nike Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 (edited) Witam Po raz pierwszy zakupiłem SC i tez robie upgrade sprzetu w singlu ale mam pytanie czy nie wiecie moze jak skorzystac z kolimatora kupiłem go pojawia sie na broni i to byloby na tyle nie moge strzelac po przyrzadzie a jezeli natomiast zakupie ACOG-a to mam zblizenie czy ten kolimator to tylko taki bajer i nie mozna z niego korzystac ? Edited September 2, 2013 by Nike Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Tak, przez ACOGa celujesz, dzięki holo bronią mniej rzuca, a koli zmniejsza znak celowniczy. Quote Link to post Share on other sites
Nike Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 dzieki w koncu ktos porzadnie mi to wytłumaczyl pisałem na kilku forach i kazali robic rozne rzeczy np kombinacje klawiszy przejscie z 3-ciej osoby na piersza (a tego tez nie mozna zrobic) szkoda ze przez ten koli nie mozna celowac fajniejsza zabawa thx jeszcze raz i pozdro Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted September 15, 2013 Author Report Share Posted September 15, 2013 Pograłem trochę w multi i nie jestem zadowolony. Wszystko przez to, że poruszanie się postacią szpiega, które jest totalnie losowe i bez sensu. Chcę iść przy ścianie, to mi się zaczyna wspinać, daje w bok gdy wiszę to wchodzi na drugą stronę, próbuję przkucnąć przy osłonie to przeskakuje ją prosto pod kule przeciwnika. Jakoś w singlu to działa o nie rozumiem o co chodzi. Nie ma innego przypisania klawiatury do multi. Quote Link to post Share on other sites
maciekb1985 Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Ja grałem tylko w Chaos Theory, jedną ze starszych części Splinter Cell, tę w której Sam Fisher ma potrójne gogle świecące na zielono. Black List nawet gdybym chciał, na swoim sprzęcie nie uruchomię, a nie ukrywam że z chęcią bym pograł. W trybie multiplayer w ogóle nie grałem, uważam że do tego lepiej nadają się klasyczne FPSy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts