Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Skoro grasz już 2 lata to mógłbyś wykazać większą inicjatywą ;). Mając 2000zł powinieneś spokojnie kupić "snajperkę" w stylu warriora l96 + konwersja mancrafta i wymiana 3/4 części na wzmocnione i precyzyjne - mówię to w baaardzo dużym skrócie. Resztę doczytasz w specjalnym dziale snajperskim - wszystkie kwestie są w nim zawarte. Owocnych poszukiwań :D.

Karabinu nie sprzedawaj. Pistoletem to snajper może pogrozić ale ciężko walczyć. Moją boczną była kiedyś g36c. Potem mi się znudziło i bez bocznej na mniejszych strzelankach biegałem.

W zasadzie w PL są 3 repliki VSR-10, APS96, M24. (nie licząc AR-11 i kilku "opakujmy APS96 w inne body").

Na nową replikę raczej ciebie nie stać. Lufa wyjdzie 300+zł, komora i spust - ok. 500-600zł, cylinder i części 300-700zł + ok.1000zł replika i ok. 300zł na coś co można nazwać słabą optyką i ze 70zł kulki.

Szukaj używki którejś z powyższych replik i przerabiaj albo kup tanią podróbkę i wstaw porządne części.

No i ok. 300zł na krótkofale... :) bo snajper bez krótkofali to beznadzieja.

Edited by mikadorus

A ja myśle @Geronimo, że skoro nie za bardzo wiesz co byłoby Ci potrzebne do misji snajpeskiej, to chyba jeszcze nie jesteś gotowy do tej roli. Pamiętaj, bycie strzelcem wyborowym to nie tylko szpej i karabin, to przede wszystkim filozofia działania i taktyka, a z tego wynikają elementy wyposażenia itd. Inaczej pracuje taki strzelec w fireteamie z zespołem wsparcia, inaczej w dwójce snajperskiej, a jeszcze inaczej w pojedynkę.

Pewnie wyjadacze snajperzy mogą podpowiedzieć Ci z jakiego korzystają wyposażenia, ale w sumie wg mnie istotne jest w jakim charakterze chcesz działać .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...