HugoASG Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 cześć szukam jakiejś używanej głównej broni nie do cqb. Jakie bronie zazwyczaj są w takich cenach. Nie wysyłać linków do aukcji ponieważ kupuje dopiero po świętach bożonarodzeniowych. Link to post Share on other sites
polskiniko Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 (edited) A komis lub alledrogo ciężko poprzeglądać? Moze jeszcze za Ciebie zamówimy? Powiedz, jakie repliki Cię interesują (AK, G36, M-ki, cokolwiek) :) Edited September 6, 2013 by polskiniko Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Na forum jesteś od kwietnia. Jak dla mnie to albo jesteś zielony - im nie polecam używek - albo miałeś czas na zapoznanie się z forum i ASG - ten dział nie jest dla Ciebie. W tej cenie to przyzwoite nówki kupisz. Link to post Share on other sites
Quzodor Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Kup sobie 2 glocki od cymy i magi Link to post Share on other sites
Alanos Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 @Quzodor, prowakacja, ironia czy o co ci chodzi? Napisał wyraźnie że nie do cqb. Do autora, do 500zł masz wiele nówek, patrz g36 jg, ak cymy, do boyi Ci chyba brakuje, może będą też w budżecie mp5 cymy. Jak jesteś początkujący nie kupuj używek bo źle trafisz i będziesz sie tylko wkurzał, ile musisz wydać żeby to działało jak należy. Link to post Share on other sites
Mrpiotras Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 gfc nowe za 600 masz, Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Masz tu dobrą, tanią replikę. Do 400zł to chyba najlepszy wybór. Jeśli chcesz o niej poczytać to szukaj tematu o G36 od JG. Link to post Share on other sites
Quzodor Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Ja również mogę polecić gfg14 bo to fajna replika Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Zgadzam się g36 od GFC jest dobrą repliką sam mam i mogę wysłać ci fotki jak moja teraz wygląda. Link to post Share on other sites
HugoASG Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 @Quzodor, prowakacja, ironia czy o co ci chodzi? Napisał wyraźnie że nie do cqb. Do autora, do 500zł masz wiele nówek, patrz g36 jg, ak cymy, do boyi Ci chyba brakuje, może będą też w budżecie mp5 cymy. Jak jesteś początkujący nie kupuj używek bo źle trafisz i będziesz sie tylko wkurzał, ile musisz wydać żeby to działało jak należy. sorka że późno chciałem używaną mp5 z około 400fps znalazłem używaną cm.041b za 450zł link:http://wmasg.pl/pl/consignment/show/482335 opłaca się a jak nie to jaką dobrą mp5 kupić do 500zł?? Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Sorki kolego. Już nie masz statusu "Nowy". Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts