EnvilEu Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Witam mam pytanie czy te magazynki będą bez problemu pasować do G-001 od Boyi http://gunfire.pl/product-pol-1152196575-Magazynek-hi-cap-do-replik-typu-GF36.html http://gunfire.pl/product-pol-1152194500-Magazynek-Hi-Cap-do-replik-typu-G36.html Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 (edited) G36 korzysta z jednego standartu dlatego z Gietami nie ma takiego problemu jak z eMkami a magi będą napewno pasować, możliwe że będą one ciaśniej wchodzić albo będą się "bujać" na lewo i prawo w gnieździe magazynka. Mam GFG14 dla przykładu podaje, mam magi 3 różnych firm, oryginalny GFC pasuje idealnie, JG wchodzi normalnie, bo na przykład po naduszeniu zwalniacza magazynka sam nie wypada, mam jeszcze Boyi, które wchodza dosyć ciasno, trzeba je troche dobić albo włożyć z odpowiednią siłą, ale wszystkie podaja bezproblemowo. Więc tak, będą pasować. Edited September 30, 2013 by OldWolf86 Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Boyi jest w standarDzie Aresa, więc nie wszystkie korzystają z jednego standardu TM. Jeżeli chodzi o magazynki do giet to się nie spotkałem z sytuacją, że jakiś magazynek do giety nie wszedł do jakiejś giety. Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 (edited) Jest w standardzie Aresa ale wewnętrznym, bo to jego kopia ale części zewnętrzne mają standard TM. Edited October 1, 2013 by OldWolf86 Quote Link to post Share on other sites
ShiningArrow Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Hej a mam to samo pytanie ale na odwrót :icon_mrgreen: więc te magi: http://www.sklep.air...Cap-do-G36.html powinny pasować do tej repliki: http://www.sklep.air...inu-JG1938.html wiem że w opiniach jest napisane że te magazynki pasują także do replik produkcji JG ale według mnie ten na zdjęciu wygląda trochę inaczej niż ten w replice :icon_confused:. Nie wiem, nie znam się, dlatego pytam bardziej doświadczonych :icon_mrgreen:. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 według mnie ten na zdjęciu wygląda trochę inaczej niż ten w replice :icon_confused: e, niby jak? Część jest ukryta w gnieździe, jeśli o to chodzi :P Nie powinno być problemów Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 (edited) Wszystkie magazynki przeznaczone do G36 pasuja do każdej Giety, poza takimi cudami jak G36 Dual Power. TYLKO wchodzą do gniazda ciaśniej, luźniej, siedzą bardziej stabilnie lub mniej stabilnie. Z magami do Giet nie ma problemu to nie eMka. Edited October 27, 2013 by Axel Taryfa ulgowa, poprawiłem tekst, ale pisz staranniej. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Jest w standardzie Aresa ale wewnętrznym, bo to jego kopia ale części zewnętrzne mają standard TM. Ta? A miałeś go chociaż w rękach? Bo to są ZEWNĘTRZNIE również dwa różne standardy. Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Nie nie mialem w rekach tej giety, ale sam Ares ma zewnetrzny standard TM, wiec skoro to jego kopia, to powinno być tak samo. Nawet na SpecShop-ie pisalo ze Ares zewnetrznie jest w standardzie TM. PS. Przepraszam za brak polskich znakow, moj telefon ich nie posiada a korzystam z wersji mobilnej. Takze prosze o wyrozumialosc. Quote Link to post Share on other sites
Said Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Niestety kolego mylisz się. Ta gieta nie ma nic wspólnego ze standardem Marui czy to z zewnątrz czy wewnątrz. Quote Link to post Share on other sites
OldWolf86 Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Czyli i zewnetrzny i wewnetrzny standard w tej Giecie to Ares? Quote Link to post Share on other sites
Said Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Idealna kopia Aresa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts