marlin1423 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Witam Na wstępie chciałem pozdrowić wszystkich maniaków z forum jako, że to mój pierwszy wpis. Mam do was pytanie co sądzicie o replice cm028s. Jako, że już się trochę strzelałem pomyślałem, że czas na elektryka. Czytałem w poradniku, że do 400 zł jest całkiem niezła. Czy nada się na mniejsze strzelanki z kumplami? Czy raczej wybrać coś innego? Mam jeszcze jedno pytanie. Czy da się podnieść moc tej repliki np. przez wymianę sprężyny czy coś takiego? Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 stara konstrukcja, której nie kupiłbym za więcej niż 200 zł. po prostu wyszły już repliki kilkukrotnie lepsze, a za niewiele większe pieniądze. Quote Link to post Share on other sites
marlin1423 Posted September 20, 2013 Author Report Share Posted September 20, 2013 a mógłbyś polecić jakiś lepszy model za niewiele większe pieniądze? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Zapoznać się z tematami, które już powstały to taki problem? Proszę, pierwszy z brzegu http://forum.wmasg.pl/topic/141478-replika-do-400zl/ Quote Link to post Share on other sites
White1981 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Stara, ale nadal dobra konstrukcja. Mimo to odradzam ze względu na składaną kolbę. Po kilku składaniach możesz już pogubić mocowania, które łatwo nie znajdziesz. Jeżeli wolisz AK to proponuję dorzucić do CM040+, albo jak już chcesz zostać przy tej cenie to cm028 z sztywną kolbą. Quote Link to post Share on other sites
marlin1423 Posted September 20, 2013 Author Report Share Posted September 20, 2013 Dzięki za info i pozdrawiam. Moderator-czytałem te tematy i tu i na innych stronach ale pytałem też o tuning, o którym tam nie było i dodatkowo o recenzje doświadczonych graczy. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Jakbyś szukał informacji o tuningu CM.028 to wiedziałbyś, że nie opłaca się tuningować tej repliki tylko dołożyć już do jakiejś innej. Opinie użytkowników o replice znajdziesz w dziale "Repliki elektryczne". Poświęć trochę więcej czasu na szukanie informacji. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts