Kac Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Przeszukując internet znalazłem tylko kopię produkcji TMC. Czy ktoś miał już jakąś styczność z tą repliką albo mógłby wypowiedzieć się na temat jakości hełmów z TMC (pewnie wszystkie są po jednych pieniądzach)? http://www.ebairsoft.com/dummy-helmet-p-5229.html Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Z tego co mi się obiło o uszy, problem jest z rozmiarem. Jak ktoś ma większą głowę niż przewidzieli Azjaci (a hełmy te zazwyczaj występują w rozmiarze M/L), to można zapomnieć o jednoczesnym używaniu zestawu słuchawkowego typu Comtac/Sordin ze standardowym pałąkiem :) No i trochę ciasno jest na głowie, przy czym problem ten załatwia zabawa poduszkami. Po za tym drobnym niuansem, z innymi uwagami się nie spotkałem. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted September 22, 2013 Author Report Share Posted September 22, 2013 Gdzieś w necie widziałem zdjęcie hełmu zapakowanego przez dostawcę i była jeszcze opcja L/XL ale nigdzie jej nie widziałem niestety w sprzedaży. A szkoda, bo mam dużą głowę :P . Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 (edited) Ktoś użytkował kopie hełmów Crye od FMA? Jak wrażenia? https://gunfire.com/pl/products/replika-helmu-fma-cp-mc-1152219478.html Edited April 8, 2019 by Bober00 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 Przyjemnie zrobiony, troszkę "plastikowy", ale jest to poziom do zaakceptowania ;) Generalnie warty polecenia (chociaż wersja MC wygląda dosyć dziwnie na zdjęciach :c) Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 (edited) No przednia skorupa wydaje mi się być ciemniejsza, ale mniejsza o to. Dzięki Yahalom! Edited April 8, 2019 by Bober00 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 Niee, skorupa wydaje się taka sama - chodziło mi bardziej o wybarwienie ;) Z drugiej strony mam High Cut'a XP w MC od FMA i wygląda legitnie :c Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 Miałem Fasta od Emersona w MC i wyglądał dobrze, był jasny. Anyway, AFa biorę w CB tak więc luz :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 CB natomiast na żywo jest ok, na zdjęciach wychodzi plastikowo ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts