luki_111 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Witam.Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić części zamienne do Glocka WE.Przeleciałem kilka sklepów w necie i nie za bardzo znalazłem. Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 http://www.specshop.pl/advanced_search_result.php?keywords=cz%EA%B6%E6+zamienna+we+g17&x=0&y=0 Jak poszukasz porządnie to znajdziesz jeszcze parę części, z tym że nie od WE aczkolwiek mogą pasować Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted September 24, 2013 Author Report Share Posted September 24, 2013 Dobrze szukałem i znalazłem inne firmy ale potrzebuje konkretnie od WE dlatego moje pytanie Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Jeśli można wiedzieć to co Ci się stało z tym Glockiem? Na azteko.pl widziałem jakieś części do Glocków od WE. Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted September 24, 2013 Author Report Share Posted September 24, 2013 A kupiłem za małe pieniądze prawie całego Glock-a ale brakuje mu kilka sprężynek i cylindra.Jeśli chodzi o sprężynki to spoko ale z resztą może być gorzej.Nie pali mi się wiedz może sobie leżeć i czekać w spokoju na części :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Sprężynki ktoś sprzedaje na wumasgu, co prawda do Glocka od TM'a ale będą pasować. Co do cylindra to może być gorzej. Nie pamiętam czy ten z G18C i G17 są wymienne. A do tego drugiego widywałem na sklepach i w komisie. Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted September 25, 2013 Author Report Share Posted September 25, 2013 Sprężynki to spoko dopasuje się od innych.Musze podlecieć do Specshop-u i pogadać bo coś tam dostali. Quote Link to post Share on other sites
Szycha201 Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Możesz także spróbować napsać do ASGShop.pl , kiedyś napewno ściągali części WE, nawet na zamówienie. Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted September 25, 2013 Author Report Share Posted September 25, 2013 Dzięki wielkie za pomoc na pewno napiszę ;-) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Ja mam kilka sprężynek z różnych cylindrów, od glocka WE, glocka TM, Beretty i Colta. Quote Link to post Share on other sites
luki_111 Posted September 26, 2013 Author Report Share Posted September 26, 2013 Byłem dzisiaj w Specshop-ie i dowiedziałem się że do WE nie ma problemu i są w stanie ściągnąć praktycznie każdą część.W przyszłym tygodniu złożę zamówienie i zobaczymy co z tego będzie. :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts